Venus în Săgetător. O nouă abordare asupra iubirii și banilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

Venus își face apariția în Săgetător începând cu 29 decembrie 2023 și rămâne acolo până în 23 ianuarie 2024. În timp ce se mută de la Scorpion la Săgetător, intensitatea romantismului se diminuează ușor. Cu Venus prezentă în Săgetător, ne vom bucura de o stare de spirit mai veselă, plină de entuziasm și energie.

Desigur, Săgetătorul, fiind un semn de Foc, are și el episoade de intensitate. Cu toate acestea, energia sa nu este la fel de focalizată ca cea a Scorpionului. În perioada când Venus se afla în Scorpion, ne-am îndreptat atenția către adâncimea relațiilor, mister și pasiuni care ne agitau.

În perioada cuprinsă între 29 decembrie 2023 și 23 ianuarie 2024, în timpul tranzitului lui Venus prin Săgetător, abordarea aventurilor romantice va fi mai directă și pragmatică, fără a recurge la artificii inutile. Cu Venus în Săgetător, adevărul și sensul superior vor deveni priorități.






În timpul acestui tranzit, adoptăm o atitudine idealistă în relațiile noastre. Este mai important ca niciodată ca partenerii noștri să susțină visurile, obiectivele, dorința de libertate, convingerile și viziunea noastră. Apreciem mai mult acele relații care ne oferă o perspectivă atât intelectuală, cât și practică.

Ne vom deschide sufletele către acele persoane care reușesc să ne stârnească interesul și curiozitatea. Avem tendința de a ne bucura în moduri spontane, orientându-ne către artă, interese culturale și teme care ne intrigă cu adevărat.






În perioada în care Venus tranzitează Săgetătorul, ne putem bucura de călătorii, de procesul de învățare, de plimbări în aer liber sau de compania animalelor.

Când vine vorba de finanțe, putem fi puțin imprudenți sau neglijenți, dar și plini de încredere și optimism. Ne putem aștepta la câștiguri care vin din noroc sau șansă. Beneficiile, fie ele materiale sau spirituale, pot veni prin scris, comunicare, conexiuni cu străinătatea, călătorii, educație sau probleme legate de lege și justiție.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS