Lună Plină în Rac din 27 decembrie 2023, ora O2:33 (UTC+2)

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lună Plină în Rac din 27 decembrie 2023, ora 2:33

Această lunație ne cere să găsim un echilibru între cele două domenii cele mai importante din viața noastră: familia și cariera.


Berbec:

Luna Plină în Casa a 4-a îi pune pe nativi în fața unor decizii importante legate de familie. Se prea poate să aveți nevoie să vă mutați în altă casă sau să faceți unele schimbări în relația cu părinții ori rudele apropiate.


Taur:

Luna Plină în Casa a 3-a îi pune pe nativi în fața unor provocări legate de comunicare, studii sau călătorii. Nu este exclus să aveți nevoie să vă adaptați la o nouă situație sau să învățați ceva nou.


Gemeni:

Luna Plină în Casa a 2-a îi pune pe Gemeni în fața unor examene sau evaluări legate de starea financiară, resursele materiale sau stima de sine. Este posibil să aveți nevoie să faceți unele schimbări în modul în care vă gestionați banii ori în felul în care vă vedeți pe voi înșivă.






Rac:

Luna Plină în Casa voastră este un moment de transformare personală. Se poate să aveți nevoie să faceți unele schimbări în felul în care vă exprimați sau vă prezentați pe voi înșivă.


Leu:

Luna Plină în Casa a 12-a îi pune pe nativi în fața unor provocări legate de subconștient, spiritualitate sau sănătate mintală. S-ar putea să aveți nevoie să faceți față unor temeri ori traume din trecut.


Fecioară:

Luna Plină în Casa a 11-a îi pune pe nativi în fața unor examene sau evaluări legate de prieteni, proiecte de grup sau obiective. Se prea poate să aveți nevoie să faceți unele schimbări în relația cu prietenii sau în modul în care vă atingeți obiectivele.






Balanţă:

Luna Plină în Casa a 10-a le pune pe Balanţe în fața unor provocări legate de carieră, imagine publică sau relația cu autoritatea. S-ar putea să aveți nevoie să faceți unele schimbări în modul în care vă prezentați pe voi înșivă în public ori în felul în care vă abordați cariera.


Scorpion:

Luna Plină în Casa a 9-a a Scorpionilor îi pune în fața unor examene sau evaluări legate de credințe, călătorii sau studii. Nu este exclus să aveți nevoie să faceți unele schimbări în modul în care vă vedeți locul în lume sau în felul în care vă educați.


Săgetător:

Luna Plină în Casa a 8-a îi pune pe Săgetători în fața unor provocări legate de bani, relații personale sau moșteniri. Se prea poate să aveți nevoie să faceți unele schimbări în modul în care vă gestionați banii ori în felul în care vă apropiați de ceilalți.






Capricorn:

Luna Plină în Casa a 7-a a Capricornilor îi pune în fața unor examene sau evaluări legate de relații, parteneriate ori contracte. Este posibil să aveți nevoie să faceți unele schimbări în relația cu partenerul sau în modul în care vă angajați în relații.


Vărsător:

Luna Plină în Casa a 6-a îi pune pe nativi în fața unor provocări legate de muncă, rutină sau sănătate. S-ar putea să aveți nevoie să faceți unele schimbări în modul în care lucrați ori în felul în care vă îngrijiți de sănătatea dumneavoastră.


Peşti:

Luna Plină în Casa a 5-a îi pune pe Peşti în fața unor examene sau evaluări legate de creativitate, copii sau relații romantice. Este posibil să aveți nevoie să faceți unele schimbări în modul în care vă exprimați creativitatea ori în felul în care vă implicați în relații romantice.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS