Care este zeul protector al zodiei tale?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Care este zeul protector al zodiei tale?

În astrologia greacă, fiecare zodie este guvernată de un zeu sau o zeiță. Acești zei și zeițe reprezintă calitățile și potențialul fiecărei zodii.


Berbec:

Ares este zeul războiului și al curajului. El reprezintă energia, impulsivitatea și puterea. Berbecii sunt, de asemenea, energici, impulsivi și curajoși. Astfel, Ares este zeul perfect pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Berbec.


Taur:

Hestia este zeița vetrei și a căminului. Ea reprezintă stabilitate, confort și securitate. Taurii sunt, de asemenea, persoane stabile, confortabile și sigure pe sine. Prin urmare, Hestia este zeița perfectă pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Taur.


Gemeni:

Castor și Pollux sunt frații gemeni din mitologia greacă. Ei reprezintă dualitatea, comunicarea și creativitatea. Gemenii sunt, de asemenea, persoane duale, comunicative și creative. De aceea, Castor și Pollux sunt zeii protectori perfecți pentru nativii Gemeni.






Rac:

Hera este zeița căsătoriei și a nașterii. Ea reprezintă dragostea, familia și grija. Racii sunt, de asemenea, persoane iubitoare, familiste și grijulii. Astfel, Hera este zeița perfectă pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Rac.


Leu:

Zeus este zeul suprem al Olimpului. El reprezintă puterea, autoritatea și succesul. Leii sunt, de asemenea, persoane puternice, autoritare și de succes. De aceea, Zeus este zeul perfect pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Leu.


Fecioară:

Atena este zeița înțelepciunii și a războiului. Ea reprezintă înțelepciunea, curajul și perfecțiunea. Fecioarele sunt, de asemenea, persoane înțelepte, curajoase și perfecționiste. Prin urmare, Atena este zeița perfectă pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Fecioară.






Balanţă:

Afrodita este zeița iubirii și a frumuseții. Ea reprezintă dragostea, frumusețea și echilibrul. Balanțele sunt, de asemenea, persoane iubitoare, frumoase și echilibrate. Așadar, Afrodita este zeița perfectă pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Balanță.


Scorpion:

Demeter este zeița agriculturii și a rodniciei. Hades este zeul lumii subterane. Demeter reprezintă ciclul vieții, moartea și renașterea. Hades reprezintă partea întunecată a naturii umane. Scorpionii sunt, de asemenea, persoane profunde, pasionale și misterioase. Prin urmare, Demeter și Hades sunt zeii protectori perfecți pentru nativii Scorpion.


Săgetător:

Artemis este zeița vânătorii, a tirului cu arcul și a pădurilor. Ea reprezintă libertatea, aventura și spiritul de aventură. Săgetătorii sunt, de asemenea, persoane libere, aventuroase și pline de viață. Astfel, Artemis este zeița perfectă pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Săgetător.






Capricorn:

Prometheu este zeul focului. El reprezintă curajul, inteligența și voința. Capricornii sunt, de asemenea, persoane curajoase, inteligente și hotărâte. Prin urmare, Prometheus este zeul perfect pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Capricorn.


Vărsător:

Cronos este zeul timpului. El reprezintă schimbarea, inovația și spiritualitatea. Vărsătorii sunt, de asemenea, persoane schimbătoare, inovatoare și spirituale. De aceea, Cronos este zeul perfect pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Vărsător.


Peşti:

Poseidon este zeul mării. El reprezintă emoțiile, creativitatea și intuiția. Peștii sunt, de asemenea, persoane emoționale, creative și intuitive. Prin urmare, Poseidon este zeul perfect pentru a-i proteja și a-i ghida pe nativii Pești.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS