Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 16-22 octombrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 16-22 octombrie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 16-22 octombrie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.


Taur:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Cartea este adesea asociată cu energii de neliniște, îngrijorare și grijă. Aceasta indică o perioadă de provocări și dificultăți, în special în sfera mentală sau emoțională. Este important să acorzi atenție gândurilor și preocupărilor tale pentru a le aborda și a găsi soluții.


Gemeni:

Cartea etalată – Cavalerul de Spade. Cartea este adesea asociată cu acțiunea și schimbarea. Când apare Cavalerul de Spade într-o citire de Tarot, poate semnala o perioadă în care trebuie să acționezi hotărât(ă) și rapid(ă) pentru a-ți atinge obiectivele sau pentru a rezolva problemele.


Rac:

Cartea etalată – Îndrăgostiții. Cartea reprezintă unitate, pasiune și şanse. Relațiile tale sunt solide şi este momentul oportun să faci o alegere semnificativă.






Leu:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.


Fecioară:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.






Balanţă:

Cartea etalată – Regele de Monede. Cartea indică că vei avea grijă de alte persoane oferind recomandări și înțelepciune, dar și susținere financiară.


Scorpion:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea semnifica cruzime, durere, suferinţa, învingere. Nu este o carte care este asociată cu moartea însă este asociată cu accidente, durere, mari pierderi şi abandonare.


Săgetător:

Cartea etalată – Spânzuratul. Cartea poate să indice că te simți blocat(ă) sau limitat(ă). Trebuie să pricepi de ce simți acest lucru și să te eliberezi din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.






Capricorn:

Cartea etalată – Eremitul. Te vei afla într-o perioadă de analiză, de evaluare, vei avea nevoie de timp personal pentru a îţi da seama care îţi sunt valorile personale.


Vărsător:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea semnalează că va urma un interval de timp în care vei fi orientat(ă) spre ţeluri și organizare, dar că îţi vei asuma și riscuri atunci când va trebui. Vei fi optimist(ă) și te vei bucura să fii în lumina reflectoarelor.


Peşti:

Cartea etalată – Judecata. Cartea anunță determinare, vei avea o viziune limpede, iar în cazul unui obstacol vei ști direcția către care trebuie să te îndrepți. Ai mai multă încredere în forțele tale și vei simți că te-ai născut din nou.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS