Etalarea şi interpretarea runelor, 16-22 octombrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 16-22 octombrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să rămână acasă și să aștepte cu răbdare o schimbare majoră care se va produce în curând, poate chiar în data de 16 sau 17 octombrie.


Taur:

Taurii trec printr-o săptămână dificilă și complicată. Li se sugerează să fie puternici și rezistenți. Vor exista momente în care lucrurile nu vor merge așa cum și-ar dori ei. Singura opțiune este să aștepte fără a se lăsa descurajați.


Gemeni:

Gemenii se învăluie în mister în această săptămână și par dificil de înțeles. Evită comunicarea cu cei din jur și au nevoie de timp pentru meditație și introspecție, pentru a fi cu ei înșiși și cu forța divină.






Rac:

Racii primesc un mesaj clar: trebuie să își concentreze eforturile pentru a-și consolida poziția la locul de muncă, în societate și în familie. Prin acest efort, vor avea succes.


Leu:

Leii sunt avertizați că pot fi implicați într-o mică confruntare în săptămâna 16-22 octombrie, dar aștrii îi asigură că nu trebuie să se îngrijoreze. Cu calm și încredere, vor obține cu siguranță victoria.


Fecioară:

Fecioarele au idei legate de schimbarea locuinței sau a locului de muncă. În săptămânile următoare, vor lua măsuri pozitive pentru a rezolva o problemă importantă care îi preocupă.






Balanţă:

Balanțele vor descoperi în curând o adevăr important, care va avea un impact semnificativ asupra vieții lor sau o va schimba în totalitate. Modul în care acest adevăr le va afecta va depinde de acțiunile lor anterioare.


Scorpion:

Scorpionii se pregătesc pentru o săptămână de belșug. În curând, visurile lor se vor împlini, ceea ce reprezintă un mare dar. Pot apărea și oportunități profesionale pentru alții.


Săgetător:

Săgetătorii sunt gata să facă un salt rapid și semnificativ în viața lor, ceva ce au așteptat cu nerăbdare de ceva timp.






Capricorn:

Capricornii primesc vestea că cineva care îi apreciază le va trimite un cadou minunat. Cu siguranță merită două cadouri, având în vedere munca lor asiduă și răbdarea.


Vărsător:

Vărsătorii sunt binecuvântați cu energia pozitivă a lui Wunjo. Au experimentat influența sa benefică pe parcursul acestui an, iar acum se bucură de ea în continuare.


Peşti:

Soluțiile pentru problemele Peştilor pot fi găsite printr-o discuție sinceră cu membrii familiei. În colaborare cu cei dragi, vor găsi răspunsuri la multe dintre dilemele lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS