Care sunt lecţiile dure pentru fiecare zodie de trăit în luna iunie?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Care sunt lecţiile dure pentru fiecare zodie de trăit în luna iunie?

Berbec:

Începi luna iunie într-o dispoziţie pentru aventură, dornic(ă) să descoperi noi orizonturi, să încerci lucruri noi. Această stare de spirit se menţine toată luna iunie şi profiţi de fiecare oportunitate pentru a spune da, pentru a acţiona, chiar şi atunci când viitorul te sperie. Fii deschis(ă) să înveţi. Acest lucru poate însemna să te înscrii la o şcoală, să faci un curs de îmbunătăţire a abilităţilor profesionale ori un curs pentru simpla ta plăcere sufletească. Lecţia pe care trebuie să o înveţi în această lună este cea a romantismului. Opreşte-te puţin şi acordă-i şi partenerului(ei) de cuplu ceea ce merită. Savurează fiecare moment petrecut alături de el(a).


Taur:

Energia lunii iunie te provoacă să te redescoperi şi să te pui pe tine pe primul plan. Acest lucru poate însemna să rupi câteva legături cu oameni care încercau să profite de tine şi care vor începe să te considere egoist(ă). Nu, nu este egoism. Este momentul să te pui tu însuţi(ăţi) în situaţii din care să străluceşti, să ieşi în evidenţă, să-ţi asumi meritele. Lecţia pe care trebuie să o înveţi în această lună este iubirea de sine. Atenţie sporită în dragoste, dacă eşti singur(ă). Se poate să fii prea insistent(ă) cu persoana pe care o curtezi şi să o sperii.


Gemeni:

Energia lunii iunie îţi dă o dispoziţie de introspecţie şi analiză. Este o lună bună să faci bilanţuri, să faci socoteli, să vezi în ce stadiu te afli şi încotro vrei să te îndrepţi. Dă-ţi voie să creşti mai mult, să înveţi mai multe în domeniul spiritual. Dar aceste vibraţii pot fi destul de vagi şi îţi poţi rătăci drumul câteodată. Lecţia pe care trebuie să o înveţi în această lună este să fii atent(ă) la coincidenţe. Nimic nu este întâmplător. Lucrurile se petrec pentru că aşa trebuie.






Rac:

Lecţia pe care o ai de învăţat în luna iunie este destul de grea, dar nu imposibil de asumat. Va trebui să renunţi la rigiditate în aşteptările pe care le ai în ceea ce te priveşte pe tine sau pe alţii(tele). Te aşteaptă câteva surprize, de aceea este foarte important să fii deschis(ă) către schimbare. Nu fi surprins(ă) dacă vezi că o iei pe un alt drum. Nu este neapărat greşit, ci doar o altă cale.


Leu:

Ai o mulţime de planuri în cap pentru luna iunie dar, pentru a-ţi atinge toate ambiţiile, trebuie să fii perfect sănătos(asă) şi în formă. Aşadar, luna iunie este pentru a învăţa că înainte de a face şi a desface, trebuie să ai grijă de starea ta de sănătate. Îngrijeşte-te mai mult, odihneşte-te mai mult, mănâncă sănătos şi fii pozitiv(ă).


Fecioară:

Luna iunie îţi aduce mai multe lecţii. Una dintre ele este să-ţi lărgeşti orizonturile şi să-ţi trăieşti viaţa după propriile reguli. Fii atent(ă) la darurile tale, foloseşte-ţi talentele şi extinde-ţi lumea. Nu alerga după baloane de aer. În dragoste, relaţia de cuplu este înfloritoare. Dacă eşti singur(ă) te aşteaptă ceva nou incitant.






Balanţă:

În luna iunie va conta foarte mult pentru tine ceea ce spun alţii(tele) despre tine. Chiar prea mult şi nu îţi face deloc bine. Familia îţi comentează deciziile, prietenii(ele) se îndoiesc de alegerile pe care le faci. Dar tu ai un cuvânt de spus în viaţa ta? Aceasta este lecţia pe care trebuie să o înveţi în luna iunie: să-ţi faci singur(ă) viaţa, să faci ce vrea sufletul tău. Ceilalţi(lelalte) nu au de ce să se opună. În dragoste, luna iunie pare a fi un roller coaster. Dar ai încredere că totul va fi fix aşa cum îţi doreşti.


Scorpion:

Luna iunie înseamnă pentru tine transformare intelectuală. Activitatea planetară a întregului an a fost îndreptată spre învăţare, spre împărtăşirea cunoştinţelor, spre implicare în comunitate. Cu cât înveţi mai mult, cu atât trebuie să îi/le înveţi, la rândul tău, pe ceilalţi(lelalte) despre ce ai aflat. O altă lecţie pe care o ai de învăţat este în dragoste: învaţă să-ţi asculţi partenerul(a).


Săgetător:

O lună norocoasă pentru tine, cu momente plăcute de împlinire în viaţa sentimentală. Faci planuri de mare anvergură, iar meritele îţi vor fi recunoscute. Învaţă să ceri şi să primeşti atenţia pe care o meriţi. În dragoste, dacă eşti singur(ă), te simţi atras(ă) în mod inexplicabil de o persoană. Poate că aveţi legături karmice, poate că vă cunoaşteţi din altă viaţă. Lecţia este să fii atent(ă) la „coincidenţe”!






Capricorn:

Te simţi creativ(ă)? Foarte bine! Luna iunie te inspiră şi te împinge să-ţi depăşeşti limitele. Ai o mulţime de lucruri de învăţat ca să-ţi pui în valoare talentele, spiritualitatea. Principala lecţie a lunii este jocul. Te iei mult prea în serios şi câteodată ai nevoie de joacă, aşa cum făceai când erai copil(ă).


Vărsător:

Energiile lunii iunie sunt îndreptate spre credinţă, spre deschiderea propriei conştiinţe. În dragoste ai de învăţat lecţia egoismului. Deşi este important să te pui pe primul loc, să te iubeşti, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi tratezi partenerul(a) cu indiferenţă.


Peşti:

Eşti o persoană sensibilă şi de multe ori te-ai înconjurat de oameni care nu ţi-au făcut deloc bine. Lecţia pe care trebuie să o înveţi în luna iunie este să impui reguli foarte stricte celor din jurul tău şi să te eliberezi de cei(le) care te epuizau din punct de vedere energetic. În dragoste lucrurile sunt simple: dacă eşti fericit(ă) în cuplu, vei continua să fii. Dacă eşti singur(ă), vei avea câteva oportunităţi interesante şi vei cunoaşte oameni de calitate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS