17 iunie 2023: Lună Nouă în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
17 iunie 2023: Lună Nouă în Gemeni

Luna Nouă în Gemeni apare în perioada 17-18 iunie 2023, aducând începutul unui nou ciclu lunar. Lunile Noi sunt o ocazie de a repara lucrurile, de a primi noile începuturi și de a planta semințe pentru viitor.

Cu o Lună Nouă, Universul poate începe în liniște (sau uneori, zgomotos!), atrăgându-ne atenția asupra lucrurilor pe care le putem revitaliza sau reîmprospăta în viața noastră.

Se prea poate să observăm că atenția noastră se îndreaptă către lucruri care nu mai funcționează ori este posibil să simțim un sentiment din ce în ce mai mare de inspirație care se formează în jurul unor noi idei sau proiecte.






O dată ce Luna Nouă în Gemeni atinge apogeul în intervalul 17-18 iunie 2023, energiile cosmice devin mature pentru a stabili intenții și a acționa asupra oricăror noi inspirații care ne-au găsit.

Lunile Noi sunt întotdeauna considerate o perioadă de putere pentru a trimite Universului ceea ce dorim să atragă spre noi.

Dar dacă ne uităm puțin mai adânc, există ceva neclar atașat de această Lună Nouă din luna iunie, care ne poate tulbura judecata ori poate crea un sentiment de incertitudine.

Se poate să simțim invitația de a primi noul și de a lua de la capăt ceva din viața noastră, dar poate fi greu să știm exact care este calea.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS