27-29 mai 2023: cuadratură Soare-Saturn

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
27-29 mai 2023: cuadratură Soare-Saturn

Planeta Saturn s-a mutat în zodia Pești pentru prima dată în aproape 28 de ani în 7 martie 2023. Acum creează cuadratură cu Soarele, aducând energie potențial provocatoare. Cu această aliniere cosmică, suntem invitați(te) să facem un pas înainte și să cucerim acele provocări pe care s-ar putea să le fi amânat ori despre care știm că ne vor ajuta să ne lansăm la următorul nivel.


Cuadratură Soare-Saturn – vulnerabilități

Te poți aștepta la o iluminare a schimbărilor care au loc în structurile de bază ale vieții tale. Fă-ți timp pentru a reflecta la cel mai bun fel de a răspunde oricăror provocări. Când Soarele formează un aspect de cuadratură cu Saturn, vei avea prilejul să începi să remodelezi elementele fundamentale ale vieții tale. În loc să fugi din cauza fricii de schimbare a circumstanțelor sau de a pierde ceva, profită de moment pentru a lucra activ spre rezultatul pe care îl dorești.






De asemenea, se poate ca în această perioadă să te simți criticat(ă) de o persoană cu autoritate din cercul tău de prieteni(e) sau să te simți vulnerabil(ă) și nesigur(ă). Analizează retroacțiunea primită pentru a separa elementele de critică constructivă. Poți utiliza aceste informații pentru a-ți îmbunătăți performanțele în viitor. Va fi important să îți asumi responsabilitatea pentru îndeplinirea îndatoririlor tale și să faci amendamente acolo unde este necesar.

Se prea poate să experimentezi o serie de emoții – de la depresie la frustrare – cu privire la piedicile din calea ta. Aceste sentimente vor trece din pricina naturii scurte a acestui tranzit, dar vei putea integra perspective importante cu privire la problemele stârnite de acesta.

Cuadratură Soare-Saturn – teste și provocări

Cuadratura Soare-Saturn aduce teste și provocări care pot duce la pesimism și depresie. Egoul tău poate avea de suferit pentru că a merge pe drumul tău și a-ți atinge obiectivele este o provocare. E posibil să te simți restricționat(ă) sau împovărat(ă) de îndatoriri și responsabilități specifice. Acesta este un test al caracterului tău. Cel mai bine ar fi să te străduiești să-ți îndeplinești obligațiile acum ori vei fi prins(ă) din urmă.






Trebuie să dai dovadă de răbdare, determinare și o etică puternică a muncii. Problema este că ai vrea să fentezi sistemul și să te eschivezi de responsabilități. Dar apare un sentiment puternic de vinovăție și resentimente. După cum am menționat mai sus, evitarea responsabilității ar putea duce la complicații ulterior. Chiar dacă poți încerca să ignori consecințele, subconștientul ori vocea ta interioară își va aminti și îți va da un sentiment foarte îngrijorător. Cu cât amâni mai mult, cu atât problema va deveni mai gravă.

Se poate să simți în mod justificat că ți-a fost dificil până acum și nu este exclus să experimentezi respingere, izolare, tristețe, descurajare și chiar ghinion. Cu cât ajungi mai repede la munca grea și o duci la capăt, cu atât mai repede îți va reveni încrederea în tine. Deși probabil că nu vei primi prea multe laude sau recunoaștere, vei depăși o piedică importantă și vei obține satisfacție. Vei fi mai bine plasat(ă) data viitoare când te confrunți cu un astfel de obstacol.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS