Motivul astrologic pentru care sunt schimbări importante la fiecare 7 ani

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Motivul astrologic pentru care sunt schimbări importante la fiecare 7 ani

La fiecare șapte ani, transformatorul Saturn face un aspect cu Luna. Unii ani sunt mai grei, alții sunt mai buni. Saturn este cunoscut drept planeta muncii, a responsabilității și limitărilor. Fără Saturn, nu am fi niciodată capabili(e) să ne atingem obiectivele și visurile. Dar Saturn poate, de asemenea, să ne rețină, să ne încetinească.

Deseori, Saturn coincide cu pierderea și ne pune la încercare în viață. În multe privințe, Saturn este cea mai importantă planetă din diagramă, dar acest lucru nu diminuează importanța celorlalte planete.

Saturn va tranzita fiecare casă a hărții natale pe o perioadă de 30 de ani. În acest moment, Saturn se află în Pești. N-a mai fost aici din 1996.

La rândul său, Luna reprezintă casa, femeile și emoțiile noastre. În multe cazuri, Saturn formează aspecte pozitive cu Luna, ceea ce poate aduce stabilitate. Dacă are un impact negativ, vom experimenta frecvent pierderi, depresie sau lipsă de bucurie și fericire.






Saturn în conjuncție cu Luna natală

Să începem cu tranzitul lui Saturn în conjuncție cu Luna natală (adică Luna se află în aceeași zodie în care erai când te-ai născut), care are loc o dată la 30 de ani. Când Saturn se unește cu Luna, de obicei experimentăm pierderi, durere sau depresie. Când Saturn se unește cu Luna, se poate să simți că ai atins fundul oceanului emoțional.


Deoarece Saturn guvernează femeile, se prea poate să fim îngrijorați de sănătatea sau afacerile femeilor importante din viața noastră, în special mama, bunica și alte rude apropiate și din familia extinsă. Dacă este căsătorit sau într-o relație, Luna din harta unui bărbat ar reprezenta un moment în care soția trece printr-o perioadă grea.


Saturn împreună cu Luna poate provoca schimbări importante în viața unor oameni. Din punct de vedere spiritual, acesta este privit ca un timp de auto-reflecție intensă.






Saturn în sextil cu Luna natală

Saturn formează un sextil cu Luna natală la șapte ani după conjuncție. Un sextil nu este un tranzit dur, dar greutatea lui Saturn poate fi resimțită mai puternic de unii oameni sau poate părea plictisitoare. În acest caz, Saturn ar trebui să servească drept semnal de trezire. Sentimentele tale vor fi înrădăcinate în realitate în acest moment, dar în moduri care îți permit să faci față cu ușurință oricărei situații emoționale.


Saturn guvernează trecutul, așa că e posibil să te trezești conectat(ă) la el într-un fel în acest moment, fie prin familie, antichități, genealogie ori prin alte mijloace. Problemele de familie, în special cele care implică părinți sau rude în vârstă, pot deveni mai presante acum.

Vei avea un control emoțional mai mare și vei putea face față mai bine oricărei situații care ar putea apărea într-o manieră calmă și metodică. Stabilitatea emoțională poate deveni importantă, iar acest aspect te poate ajuta să obții stabilitate emoțională, mai ales dacă ai trecut printr-o experiență traumatizantă.

Deoarece Luna guvernează casa, poți întreprinde proiecte de îmbunătățire a locuinței sau poți lua în considerare achiziționarea de proprietăți imobiliare.






Saturn în cuadratură cu Luna natală

La șapte ani după sextilul și la 14 ani după conjuncție, Saturn va face cuadratură cu Luna. Saturn va forma cuadratură cu Luna de două ori într-un ciclu de 30 de ani, o dată după sextil și o dată după trigon. În cele mai multe cazuri, cuadratura este un aspect dificil care indică un fel de perturbare emoțională.

În acest moment, s-ar putea să te gândești să muți prioritățile de la muncă și alte responsabilități către viața personală sau emoțională. Munca și responsabilitățile, pe de altă parte, te pot copleși în acest moment, provocând probleme în viața personală.

S-ar putea să fii îngrijorat(ă) de membrii(ele) familiei de s#x feminin în acest moment. Este posibil să ai probleme emoționale cu femeile din viața ta, cum ar fi mama ta sau alt membru al familiei. Dacă ești bărbat, pot apărea probleme cu orice femeie din viața ta care este implicată romantic cu tine, iar unele relații se pot termina. Dacă ești femeie, s-ar putea să ai probleme cu membrii(ele) familiei, prietenii(ele), alte femei sau cu emoțiile tale. De asemenea, poți suferi o formă de pierdere.

Acest aspect poate părea izolant și deprimant. Cel mai bun curs de acțiune este să eviți orice împlinire emoțională majoră în acest moment, concentrându-te în schimb asupra muncii și auto-reflecției în timp ce aștepți ca tranzitul să treacă.






Saturn în trigon cu Luna natală

Saturn va face trigon cu Luna natală la șapte ani după cuadratură și la 21 de ani după conjuncție. Trigonul este un aspect simplu și pozitiv și s-ar putea să te reconectezi cu trecutul într-un fel, cum ar fi prin intermediul prietenilor(elor) și familiei.

Aceasta este adesea o perioadă de echilibru emoțional în care simțiți un echilibru între viața personală, muncă și responsabilități. Orice tensiuni emoționale pot fi rezolvate într-un mod de bun simț în favoarea armoniei în acest moment. Nu este exclus să experimentezi o maturitate emoțională pe care nu ai experimentat-o anterior, dar starea ta emoțională este în general sobră și realistă.

Oamenii în vârstă îți pot oferi o perspectivă valoroasă asupra oricăror probleme cu care te confrunți și este posibil să fii atras(ă) de cei(le) care sunt mai în vârstă și au mai multă experiență. Acesta este un moment prielnic pentru a cumpăra o casă sau un imobil și este, de asemenea, un moment bun pentru a face planuri și planificări.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS