Zodiac chinezesc săptămânal, 29 mai - 4 iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 29 mai - 4 iunie 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Se anunță o săptămână aglomerată pentru cei(le) din zodia Șobolan. Fiți calmi(e) și încercați să găsiți o rezolvare pentru fiecare problemă. La sfârșit de săptămână, lucrurile se vor liniști.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Nativii(ele) din zodia Bivol vor avea o săptămână relaxantă, cu mai puține sarcini de îndeplinit, la serviciu. Este bine să profitați de timpul liber pe care îl aveți și să vă încărcați bateriile pentru următoarea perioadă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Cei(le) din zodia Tigru vor avea un program încărcat în aceste zile. Este bine să evitați deciziile spontane și să reflectați mai mult asupra ideilor de afaceri. La sfârșit de săptămână, aveți ocazia de a călători într-un loc la care visați de multă vreme.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Săptămâna va trece foarte repede pentru nativii(ele) din zodia Iepure. Este bine să fiți atenți(te) la oamenii din jurul vostru și să nu aveți încredere deplină în sfaturile lor. La sfârșitul săptămânii, vă puteți relaxa într-un loc retras, alături de familie și prieteni(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Nativii(ele) din zodia Dragon pot pune bazele unei afaceri sau unui proiect de viitor. Este bine să țineți cont de cheltuielile neprevăzute și să alocați un buget mai mare decât cel stabilit inițial.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Nativii(ele) din zodia Șarpe pot primi o mărire de salariu sau o primă, datorită unei reușite la serviciu. Este bine să vă odihniți mai mult în aceste zile și să acordați mai multă atenție unui mod de viață sănătos.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Cei(le) din zodia Cal sunt într-o perioadă bună a vieții lor, în ceea ce privește sănătatea. Este o perioadă favorabilă să stabiliți bugetul alocat următoarei vacanțe.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Săptămâna va fi agitată și pot apărea situații grele pentru nativii(ele) din zodia Capră. Este bine să vă controlați ieșirile nervoase și să încercați să rezolvați problemele cu calm. În cele din urmă, veți găsi soluții eficiente și veți respira ușurați(te).


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Cei(le) din zodia Maimuță vor fi mai irascibili(e) în primele zile ale săptămânii. Este bine să iei o pauză de la programul aglomerat de lucru și să te odihnești mai mult.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Nativii(ele) din zodia Cocoș plănuiesc un concediu de zile mari, alături de cineva drag lor. Este bine să vă informați despre locurile pe care doriți să le vizitați, pentru a evita o dezamăgire.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Va fi o săptămână frumoasă pentru nativii(ele) din zodia Câine. Vor apărea schimbări majore în plan profesional, care pot atrage venituri suplimentare. Fiți calculați(te) și luați decizii în avantajul vostru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Nativii(ele) din zodia Mistreț vor avea parte de o săptămână relaxantă. Este o perioadă benefică pentru planuri de viitor, în ceea ce privește viața personală.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS