Venus e în Gemeni din 11 aprilie până în data de 7 mai 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Venus e în Gemeni din 11 aprilie până în data de 7 mai 2023


Venus în Gemeni din 11 aprilie 2023 va aduce schimbări importante. Este gata să rămână în acest semn zodiacal până în data de 7 mai 2023.


Berbec:

Berbecii au parte de confuzie în tot acest tranzit. Cu toate acestea, este o perioadă favorabilă pentru studii ori reflectare asupra vieții de cuplu.


Taur:

Taurii au probleme în chestiuni financiare în toată această perioadă. Se vor bucura de realizări în plan profesional și pot manifesta aceste lucruri în toate problemele zilnice.


Gemeni:

Gemenii vor avea parte de frumusețe, grație și valoare în tot acest tranzit. Își doresc pace, liniște, iubire și tot ceea ce partenerul(a) le poate oferi rapid. Vor afla despre lucrurile care îi supără și vor spune ceea ce se mai poate repara în acest moment.






Rac:

Racii vor avea parte de momente nostalgice o lungă perioadă de vreme. Vor revedea foști(ste) colegi(e), amici(e), cu care vor încerca să remodeleze relații. Își doresc călătorii lungi alături de cei(le) dragi lor.


Leu:

Leii vor avea parte de amici(e) noi în viața lor. Tot ceea ce credeau până acum se va schimba. Cu tot ceea ce se petrece în viața lor în plan personal, vor lăsa deoparte problemele la serviciu. Acest lucru le poate crea atracție față de noi ocazii.


Fecioară:

Fecioarele vor avea parte de ajutor din partea colegilor(elor) de serviciu. Acest lucru vine ca o ocazie pentru a-și arăta inteligența. Este o perioadă favorabilă pentru distracție alături de cei(le) dragi lor.






Balanţă:

Balanțele se vor simți pregătite să ofere sfaturi. Acest tranzit vine cu o schimbare pentru nativii(ele) acestei zodii și acest lucru se va observa încă din primele zile. Au nevoie de prieteni(e) apropiați(te) pentru a se confesa în anumite aspecte ale vieții.


Scorpion:

Scorpionii sunt pregătiți să scape de furie. Au parte de momente în care vor fi foarte delicați și subtili față de persoanele din jurul lor. Ajung să spună ceea ce gândesc, chiar dacă acest lucru îi/le poate leza pe apropiații(tele) lor.


Săgetător:

Săgetătorii ajung să-și arate frumusețea și îndemânarea în orice activitate. In perioada acestui tranzit nativii(ele) acestei zodii vor dori să-și încetinească planurile profesionale. Se mobilizează atunci când vine vorba despre ajutorul oferit oamenilor de lângă ei.






Capricorn:

Capricornii vor avea parte de multe colaborări la serviciu. Este o perioadă prielnică pentru a deveni mai eficienți. Ar fi bine să aibă mai multă grijă atunci când fac cumpărături. Situațiile subite vor provoca certuri.


Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii își doresc doar momente de relaxare în această perioadă. Au nevoie de foarte multă libertate, însă ajung să aibă parte de reguli la serviciu. Își doresc o ocupație nouă.


Peşti:

Peștii ajung la conflicte cu cei(le) de lângă ei. Subiecte vechi vor reveni în prezent și vor schimba atmosfera din casă. Vor apărea probleme.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS