Etalarea şi interpretarea runelor, 17-23 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 17-23 aprilie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie îşi fac griji pentru sănătatea cuiva, dar ar trebuie să fie relaxaţi(te) pentru că sănătatea persoanei respective este foarte bună.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii au runa Wunjo în această săptămână. Toate bucuriile se revarsă asupra lor.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie să-şi facă bagajele pentru că vor face o călătorie.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de mai multe schimbări importante într-un viitor apropiat.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o săptămână în care vor vrea să stea undeva doar ei(le) cu sufletul lor şi cu Dumnezeu. Se vor învălui într-o aură de taină.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii ar fi bine să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de o săptămână de comunicări. Să fie pregătite să recepţioneze toate mesajele.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor avea parte de belşug. Visurile lor se vor îndeplini în această săptămână.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru cei(le) care ştiu să aştepte.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii stau pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Trebuie să fie atenţi(te) la ce spun şi cum acţionează.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de protecţie divină în această săptămână. Sunt în siguranţă în tot ceea ce priveşte forţele răufăcătoare.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc cadouri. Cineva care se gândeşte la ei(le), le va trimite un dar minunat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS