21 aprilie – 14 mai 2023: Mercur retrograd în Taur. Atenţie la neatenţie!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
21 aprilie – 14 mai 2023: Mercur retrograd în Taur


Când Mercur intră în retrograd, e posibil să găsim comunicarea puţin mai greoaie. Ne-ar putea fi complicat să luăm decizii sau să întâmpinăm probleme legate de tehnologii, călătorii ori contracte.


Ar fi indicat să aşteptaţi înainte de a semna contracte, a avea conversaţii semnificative ori a face planuri de călătorie până când Mercur iese din călătoria sa, fiindcă la întoarcerea sa, ar putea aduce noi informaţii, schimbând felul în care ne simţim şi, în consecinţă, planurile noastre.


Tranzitul este favorabil pentru a încetini, a reveni asupra lucrurilor, a revedea trecutul şi a acorda atenţie gândurilor şi programării subconştiente. Mercur retrograd poate fi un moment de vindecare şi extrem de intuitiv când îl folosim în acest fel.






Mercur retrograd ne poate declanşa şi abilităţile psihice, ghidându-ne să ne depărtăm de informaţiile din lumea noastră văzută şi, în schimb, să ne bazăm pe informaţiile din lumea nevăzută.


Visele noastre pot, de asemenea, să devină mai profetice în acest moment sau să ne ofere perspective mai profunde asupra subconştientului nostru.






În timp ce Mercur în retrograd nu poate fi considerat prielnic pentru a semna contracte de viitor, pentru a cumpăra bilete de călătorie scumpe ori pentru a achiziţiona un computer nou, viaţa se derulează şi, uneori, trebuie să luăm măsuri.


Ai încredere în momentul divin al evenimentelor din viaţa ta şi conectează-te cu propria înţelepciune interioară. La urma urmei, Mercur este mesagerul Zeilor, ceea ce înseamnă că este propriul tău canal personal între tine şi Divin.


În timpul acestui tranzit se poate să deveniţi mai comunicativi(e), gânditori(are) şi mai intuitivi(e).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS