Mesajele runelor în noua etalare dedicată lunii aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată lunii aprilie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie luna lui Prier este una mai dificilă. Nativii(ele) Berbec vor trebui să aibă forță, putere, tărie să depășească niște zile mai puțin plăcute. Vor avea zile mai încărcate, zile în care supărarea se poate să îi/le cuprindă. Pot avea și mici dispute cu colegii(ele) sau membrii(ele) familiei lor. Runele îi/le încurajează să fie puternici(e) și rezistenți(te). Ei(le) pot să depășească orice necaz.


Taur:

Pentru nativii(ele) acestei zodii luna aprilie vine cu ceva interesant. Este o lună în care ei(le) vor fi înconjurați de o aură de mister. Vor fi mai enigmatici(e), mai posaci(e), vor surprinde mai mult. Aura aceasta de mister e foarte dificil de devoalat. Pentru persoanele care intră în contact cu Taurii, dacă văd că nu răspund la anumite întrebări, mai bine să îi lase în pace, să nu îi provoace.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt favorizați(te) în luna lui Prier. Vor da lovitura și se va produce un salt uriaș în existența lor. Aveau nevoie de o astfel de veste deoarece sunt persoane harnice și pline de energie.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt mai tensionate în luna lui Prier. În fiecare zi pot apărea motive de îngrijorare. Vor susține câte o mică bătălie. Sfatul meu pentru acești(ste) nativi(e) este să nu se panicheze, căci vor câștiga sigur în orice bătălie s-ar implica.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc un mesaj dublu. Sunt sfătuiți(te), în primul rând, să se relaxeze. Apoi, să nu își mai facă probleme privind starea de sănătate a unei persoane apropiate lor. Oamenii pentru care își fac griji se bucură de o sănătate excelentă. E bine să nu mai fie tensionați(te).


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii au o lună în care vor putea rezolva probleme arzătoare doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei lor. E mai complicat pentru Fecioare, pentru că de obicei fac după cum le taie capul. Ele sunt mai individualiste de fel.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal trebuie să își consolideze poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Dacă se mobilizează și aplică tot ce vor nu au decât de câștigat. Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a li se recunoaște calitățile și meritele.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie o au pe runa Wunjo în luna lui Prier. Toată luna lui aprilie vor fi feriți de orice primejdie. Ei(le) au de câștigat în toate planurile.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de o suită de schimbări importante care vor începe chiar din primele zile ale lunii aprilie 2023. Orice înseamnă schimbare, în cazul lor, e aducătoare de lucruri favorabile, mai ales acum, primăvara.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase toate necazurile în urmă și să se pregătească pentru o lună mult mai bună decât luna martie.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Nativii(le) Vărsător n-au prea vrut să se conformeze realităților din jurul lor și, ca atare, luna lui Prier vine cu tensiuni constante. Trebuie să dea dovadă de foarte multă prudență pentru a nu intra în stări conflictuale.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt sfătuiți(te) să abordeze altfel problemele care îi/le macină. Nativii(ele) Peşti trebuie să schimbe tactica, asta dacă vor să le meargă bine. Dacă au fost blânzi(de), e bine să fie mai duri(e). Dacă au fost prea duri(e), ar fi bine să aducă puțină bunătate în sufletul lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS