Zodiacul chinezesc pentru luna aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna aprilie 2023


Șobolan:

În aprilie 2023 aștrii se vor alinia în favoarea nativilor(elor) Șobolan, potrivit previziunilor astrologice dezvăluite de horoscopul chinezesc. Acești(ste) nativi(e) își vor găsi adevărata vocație, iar asta le va oferi șansa dezvoltării profesionale și îmbunătățirea considerabilă a câștigurilor financiare.


Bivol:

Începutul lunii lui Prier le va aduce Bivolilor din zodiacul chinezesc energia și intuiția necesare pentru a finaliza cu succes un proiect important la care lucrează de multă vreme. Ar fi bine să ignorați persoanele care vor încerca să vă descurajeze cu critici și cu remarci răutăcioase. Odată cu luna aprilie vor începe să apară rezultatele mult visate.


Tigru:

Deciziile pe care Tigrii din zodiacul chinezesc vor avea puterea să le ia începând cu luna aprilie 2023 vor aduce un sentiment de eliberare, iar dezamăgirile și suferința vor deveni de acum o amintire urâtă. Următoarea perioadă va aduce modalități de rezolvare chiar și pentru problemele care păreau să nu aibă nicio soluție.






Iepure:

Horoscopul chinezesc pentru luna lui Prier dezvăluie previziuni astrale favorabile pe Casa astrologică a Carierei pentru Iepuri care vor primi o promovare sau care vor obține un loc de muncă mai bun. Eforturile depuse în ultima perioadă îi/le vor ajuta pe acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc ale căror venituri se vor rotunji considerabil.


Dragon:

Horoscopul chinezesc pentru luna aprilie dezvăluie previziuni astrale favorabile pentru Dragoni pe Casa a X-a astrală și anume Casa carierei și a realizărilor profesionale. Calitățile extraordinare și spiritul de lider al acestor nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc au fost observate, astfel încât următoarea perioadă va aduce o promovare și o mărire de salariu pentru ei(le).


Șarpe:

Zodiacul chinezesc dezvăluie previziuni astrale favorabile pe Casa a XII-a astrală și anume Casa sacrificiilor și a puterii de dedicare. Eforturile și sacrificiile făcute de acești(ste) nativi(e) pentru o persoană dragă lor vor fi răsplătite înzecit în luna lui Prier. În această lună, Șerpii se vor putea ocupa de nevoile personale și de propriile dorințe, pe care au fost nevoiți să le neglijeze în ultima vreme.






Cal:

Luna Aprilie va fi, fără doar și poate, cea mai bună lună din Anul Iepurelui de Apă pentru nativii(ele) Cal ai(le) zodiacului chinezesc. Aștrii vor fi de partea reprezentanților(telor) acestei zodii care urmează să facă o investiție profitabilă în următoare perioadă.


Capră/Oaie:

Horoscopul chinezesc aprilie 2023 oferă previziuni astrale pentru nativii(ele) din zodia Capră cărora următoarea perioadă le va aduce abundență financiară și va scoate în calea lor oameni noi, care le vor deschide drumul către dezvoltarea profesională și îmbunătățirea carierei.


Maimuță:

Cea de-a două lună de primăvară va reprezenta momentul la care Maimuțele vor atinge apogeul fericirii. Fie că este vorba despre viața profesională, acolo unde acești(ste) nativi(e) vor duce cariera la alt nivel, fie că este vorba despre viața personală, tot ce vor urma să trăiască în luna aprilie acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc va fi încununat de succes.






Cocoș:

Să continuați relația sau să puneți punct? Să rămâneți pe loc sau să schimbați locul de muncă? La aceste întrebări care îi macină pe Cocoși va aduce cu claritate răspunsurile necesare luna aprilie. Nu te teme să faci schimbări, meriți toate beneficiile care sunt destinate să vină la tine.


Câine:

Câinii vor realiza în luna aprilie că unele lucruri trebuie să se termine și că relațiile cu anumite persoane trebuie să ia sfârșit. Experiențele din următoarea perioadă îi/le vor maturiza pe acești(ste) nativi(e) care vor învăța să accepte că, indiferent de câte eforturi depun, unele lucruri pur și simplu nu sunt menite să se întâmple.


Mistreț:

Mistreții se află de prea multă vreme într-o situație cu care nu sunt împăcați și care nu le mai aduce satisfacție în niciun plan. Energia lunii aprilie 2023 le va da puterea acestor nativi(e) să pună punct și să o ia de la capăt, fără să le mai pese de prejudecățile și de eventualele răutăți pe care le-ar putea rosti cei(le) din jurul lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS