Horoscopul zilei de joi, 30 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 30 martie 2023


Horoscop 30 martie 2023, Berbec:

Este timpul pentru o schimbare pozitivă. În timp ce Luna continuă să tranziteze Racul, ești concentrat(ă) asupra vieții tale de acasă și asupra lucrurilor care îți aduc confort și bucurie, anunță horoscopul zilei de azi.


Horoscop 30 martie 2023, Taur:

O conversație care a început ieri continuă și astăzi, permițându-ți să te gândești în detaliu la ce s-a întâmplat. E important să-ți repoziționezi atitudinea și să fii mai convingător(are) în argumentele tale.


Horoscop 30 martie 2023, Gemeni:

Încearcă să te detașezi emoțional de lucrurile materiale. Este foarte ușor să presupui că a avea ceva palpabil te face să te simți în siguranță. Unele elemente din jurul tău te pot plasa într-o poziție în care ești vulnerabil(ă).






Horoscop 30 martie 2023, Rac:

Pentru a face schimbări personale importante care să te influențeze și să îți îmbunătățească viața ai nevoie de răbdare și de timp. Ceva ce a început de curând nu are acum să prindă rădăcini pentru a obține ceea ce îți dorești.


Horoscop 30 martie 2023, Leu:

Când eviți pe cineva de obicei controversat, acest lucru te ajută să nu fii vulnerabil(ă), mai ales pentru subiecte de discuții care nu îți aduc niciun plus. Ai grijă să ai mereu casa curată.


Horoscop 30 martie 2023, Fecioară:

Unele relații vor trece testul timpului, iar altele vor fi doar pentru o perioadă scurtă din viața ta. Un/O prieten(ă) poate atrage atenția asupra lui/ei, făcându-te să vezi că relația are o dată de expirare, anunță horoscopul zilei.






Horoscop 30 martie 2023, Balanţă:

Ai grijă de stima de sine. Cariera ta este programată să crească într-un mod uimitor. Direcția pe care îți doreai să te îndrepți începe să se manifeste acum. Proiectele care încep să apară pentru tine astăzi ar putea deveni mai clare odată ce eclipsa se mută în semnul tău și în zodia Berbec.


Horoscop 30 martie 2023, Scorpion:

Ai speranță. Credința are o componentă emoțională și, deși uneori s-ar putea să te temi că problemele te împiedică să ai viața pe care o dorești, crede în viitorul tău și în puterea pe care o ai.


Horoscop 30 martie 2023, Săgetător:

Postul intermitent și renunțarea la anumite elemente pentru a deveni mai spiritual(ă) sunt lucrurile de care ai nevoie în acest moment. E indicat să te conectezi mai mult cu interiorul tău și cu personalitatea pe care o ai.






Horoscop 30 martie 2023, Capricorn:

Te concentrezi asupra relațiilor și parteneriatelor, inclusiv asupra modului în care acestea adaugă valoare vieții tale. Este posibil să nu te vezi personal cu o persoană cu care ești implicat(ă) romantic.


Horoscop 30 martie 2023, Vărsător:

Să te concentrezi asupra muncii pe care trebuie să o faci și să nu amâni este o strategie câștigătoare. În loc să te gândești prea mult la ceea ce trebuie să faci și de ce, găsești un scop în aspectul emoțional al muncii, anunță horoscopul de azi.


Horoscop 30 martie 2023, Peşti:

Fără niciun plan, cineva îți poate atinge spontan inima cu un gest simplu care comunică dragoste și afecțiune. Îți va fi dificil să reziști iubirii pe care ți-o oferă un/o prieten(ă) sau un/o potențial(ă) partener(ă) care știe să-ți facă inima să se simtă bine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS