Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Rac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Meserii potrivite pentru persoanele născute în zodia Rac


Dacă vrei să știi ce meserii sunt potrivite pentru zodia Rac, ar trebui să cunoști faptul că acești(ste) nativi(e) pot alege cu siguranță dintr-o gamă variată de domenii profesionale. Dacă acest(astă) nativ(ă) vrea într-adevăr să câștige faimă și bani, va reuși fără doar și poate. Cu toate acestea, există o meserie ce nu i se potrivește absolut deloc. Fiind persoane foarte bune în comunicarea cu persoanele din jurul lor, vor profita de acest lucru. Nu sunt totuși foarte creative.

De cele mai multe ori, știu să ajungă la un înțelegere într-o ceartă sau într-o discuție aprinsă. Chiar dacă de cele mai multe ori au impresia că totul li se cuvinte, revin imediat cu picioarele pe pământ și aleg să se justifice de cele mai multe ori. Găsesc întotdeauna metode prin care să-și facă simțită dorința de comunicare, de aceea pot face performanță în domenii precum PR-ul sau jurnalismul. Dacă vorbim despre administrarea finanțelor, nativii(ele) Rac se pierd în sume foarte mari.






Meserii potrivite pentru zodia Rac

Există nativi(e) dornici(e) să se remarce în meserii ce implică calculele complicate, iar câțiva(teva) dintre aceștia(stea) vor alege contabilitatea. Li s-ar potrivi mult mai bine un loc de muncă în publicitate sau chiar psihologie. Ajung să observe lumea într-o manieră foarte abstractă și reușesc să-și găsească scopul în viață fără prea multe căutări în avans. Deși în general au o viață sentimentală haotică, reușesc să-i(le) sfătuiască pe cei(le) din jurul lor cum să-și administreze sentimentele. Pot fi foarte buni(e) mediatori(are) într-o ceartă și ajung să fie felicitați(te) pentru gândirea lor.

Dacă vorbim despre meserii potrivite pentru zodia Rac trebuie să mai punctăm faptul că acești(ste) nativi(e) sunt foarte responsabili(e) la serviciu. Le place să aibă un mediu intim în care să-și desfășoare activitățile, fără a fi presați(te) de timp. Au un ritm constant de lucru și rezistă eficient în condiții de stres maxim. Sunt foarte mândri(e) de ceea ce realizează în plan profesional, dar în plan personal rămân întotdeauna cu o urmă de regret. Sunt de cele mai multe ori extrovertiți(te) și cunosc modalități prin care să-și exprime gândurile și frustrările.






Agent(ă) imobiliar(ă)

Printre acele meserii potrivite pentru zodia Rac se numără și cea de agent(ă) imobiliar(ă). Fiind o persoană foarte sensibilă către nevoile celor din jurul tău, ai satisfacția că ţi-ai ajutat semenii dar şi că ai reușit să-ţi duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu. Dacă știi care este cea mai bună alegere pentru viitorul tău, atunci cu siguranță trebuie să stai de vorbă cu un/o astfel de nativ(ă).


Bucătar(ăreasă)

Eşti un fan al gastronomiei și reuşeşti să îmbini aromele și culorile în toate formele sale. Dacă la început te temi de această meserie, cu timpul îţi dai seama că ai abilitățile necesare pentru a o practica la nivel înalt.






Terapeut(ă)

Fiind un/o foarte bun(ă) comunicator(are), vei știi întotdeauna cum să trataezi rănile sufletești ale pacienților(telor) tăi(ale). Eşti un/o ascultător(are) excelent(ă) și vei lua pulsul fiecărei situații în parte fără a elimina detaliile. Toți(ate) cei(le) cu care vei sta de vorbă te vor lăuda peste măsură.


Director(are) executiv(ă)

Fără doar și poate, printre acele meserii potrivite pentru zodia Rac se numără și cea de director(are) executiv(ă). Fiind un/o foarte bun(ă) coleg(ă), membru(ă) de echipă și comunicator(are), vei cunoaște metode prin care să îţi duci firma către un punct de succes. Nativul(a) Rac este ambițios(asă) și caută întotdeauna succesul, însă de cele mai multe ori ignoră viața personală.


Biolog(ă) marin(ă)

Faptul că ești o zodie de apă te împinge către această meserie. Iubirea față de viețuitoare, de asemenea. Vei reuși să fii un/o inovator(are) în domeniu și vei aduce întotdeauna idei noi către cercetare. Nu va fi ușor, însă pasiunea te va împinge către măreție.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS