Cea mai norocoasă zi din noiembrie! 2 zodii se vor simţi speciale

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cea mai norocoasă zi din noiembrie! 2 zodii se vor simţi speciale


Se cuvine ca cea mai norocoasă zi a lunii noiembrie, din punct de vedere astrologic, să aibă loc în preajma Sfântului Andrei, în data de 23 noiembrie. Tot în această zi este Lună Nouă în Săgetător, zodie care este condusă de Jupiter, care ne inspiră să ne punem privirea către un nou orizont şi să creăm o intenţie care ne va ajuta să găsim sens, să descoperim adevăruri şi să împletim mai multă aventură în vieţile noastre. Cele 2 zodii care vor simţi efectele celei mai norocoase zile a lunii noiembrie, din punct de vedere astrologic, sunt aşadar:


SĂGETĂTOR

S-ar putea să experimentezi un sentiment mai mare de apartenenţă în ziua de 23 noiembrie. Indiferent unde te afli, probabil te vei simţi ca şi cum ai fi acasă. Pot apărea oportunităţi de creştere cu dinamica familiei şi poţi avea impresia că problemele se îndepărtează.

În cele din urmă, orice apare poate părea să pună în mişcare un nou capitol, ajutându-te să îţi refaci imaginea şi identitatea. La urma urmei, deoarece Luna Nouă este în semnul tău, asta înseamnă că aprinde prima ta casă de identitate. Şi odată cu asta, vei simţi că te-ai îmbarcat într-o nouă călătorie, una care te va face să navighezi în viaţă într-un mod cu totul nou.






PEŞTI

Se poate să te trezeşti că doreşti să-ţi trăieşti potenţialul, simţind o mai mare uşurinţă în a fi la fel de înţelept(aptă) precum eşti în mod natural. Având în vedere această energie pe care o vei întruchipa, s-ar putea să descoperi că alţii(tele) se vor simţi mai atraşi(se) de tine pentru nivelul profund de acceptare şi înţelegere pe care îl întrupezi. Factorul tău de strălucire este destul de intens acum. O mai bună înţelegere a modului în care părinţii tăi ţi-au influenţat calea de viaţă te poate ajuta şi mai mult să-ţi imaginezi eforturile pe care vrei să le urmezi acum.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS