Zodiac chinezesc săptămânal, 7-13 noiembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 7-13 noiembrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână te-ai putea dedica studiului, deoarece te-ai înscris la niște cursuri de formare profesională pentru a obține o calificare în plus. Așa că vei depune efort ca să obții rezultate bune la examenele finale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Vei avea o săptămână grea la birou sau la școală, însă te vei motiva singur(ă) gândindu-te la vacanța care urmează de sărbători. Încearcă să te bucuri de micile plăceri ale vieții și să reduci din stresul cotidian.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Această săptămână ți se va părea grea și obositoare. Singurul lucru care te motivează este weekendul și timpul liber petrecut alături de familie. Serviciul te poate copleși și ai nevoie neapărat de o schimbare de peisaj.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Săptămâna de lucru va fi solicitantă, însă ai destulă energie ca să o duci la bun sfârșit. Cel mai mult te motivează faptul că la final de săptămână vei pleca într-o vacanţă probabil alături de prieteni(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână vei obține mai multe oferte de lucru, însă niciuna nu împlinește criteriile stabilite de tine, așa că te decizi să îi mai dai o șansă actualului(ei) angajator(are) și să continui să lucrezi în același loc.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Săptămâna debutează în forță la serviciu. Volumul de lucru se dublează, însă după toată această perioadă stresantă va veni și răsplata financiară.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână vei reuși să duci la bun sfârşit toate proiectele începute în urmă cu ceva timp. Tot în această săptămână vei primi o sumă de bani în plus la salariu, sub formă de bonus de performanță.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână vor apărea discuții între tine și partenerul(a) de cuplu, iar motivul este cel dintotdeauna, lipsa banilor. Într-un fel îți constrângi partenerul(a) să fie mai atent(ă) atunci când face cumpărături inutile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână vei reuși să restabilești o legătură veche de prietenie, care s-a rupt în timp. Cu pași mici și siguri vei reuși să recapeți încrederea persoanei pe care o vrei din nou în viața ta.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Te pregătești pentru susținerea unui examen important la școală, așa că în această săptămână vei limita întâlnirile cu prietenii(ele), dar și cu persoana iubită. Însă promiți să te revanșezi față de toată lumea, atunci când vei trece testul cu succes.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână vei călători în interes de serviciu și vei simți mai mult ca oricând lipsa familiei tale. De aceea te gândești să îți schimbi serviciul și să petreci mai mult timp alături de familie, fără să mai fi nevoit(ă) să pleci.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Vei avea o săptămână liniștită din punct de vedere profesional, însă se anunță ceva tensiuni în plan sentimental. Partenerul(a) de cuplu se simte neglijat(ă) și încearcă să provoace mici scandaluri, ca să îi dai atenție.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS