12 luni cu Jupiter în Berbec. Oportunităţile vor veni una după alta

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
12 luni cu Jupiter în Berbec


În 11 mai 2022, Jupiter a intrat în zodia Berbec. Este, poate, cel mai important eveniment astral al anului. Jupiter în Berbec este despre „a face”. Dar nu a face oricum, ci a face ceva la scară mare.


Mai 2022 – mai 2023, 12 luni cu Jupiter în Berbec

Din mai 2022 până în mai 2023, Jupiter va fi în Berbec. Oportunităţile vor veni una după alta. Berbecul reprezintă acţiune, iniţiativă, curaj, determinare, intensitate. Berbecul este despre a face lucrurile să se întâmple.

Berbecul este primul semn al zodiacului. Berbecul este simbolul lui „Eu”, fără ca acest lucru să însemne egoism. Trebuie să ştii cine eşti, ce vrei. Iar când Jupiter se mută în Berbec concentrarea se schimbă din colectiv (trasat de Jupiter în Peşti) în individualitate. Dacă Jupiter în Peşti a fost despre aspiraţii şi noi viziuni asupra viitorului, Jupiter în Berbec este despre acţiunea decisivă pentru punerea în practică a acestor dorinţe.






Coincidenţă?

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestei perioade este alinierea planetelor în 5 zodii consecutive. Locomotiva planetelor începe cu Pluton în Capricorn şi continuă cu Saturn în Vărsător, Neptun în Peşti, Jupiter în Berbec şi Uranus în Taur. Ultimele trei zodii sunt conectate cu primele două pentru a pune lucrurile în mişcare.


Jupiter în Berbec 2022-2023

Acestea sunt datele importante din calendarul călătoriei lui Jupiter prin Berbec timp de 12 luni:

11 mai 2022 – Jupiter intră în Berbec.

29 mai 2022 – Jupiter în conjuncţie cu Marte în Berbec.

29 iulie 2022 – Jupiter intră în retrograd în Berbec.






28 octombrie 2022 – Jupiter reintră în Peşti.

24 noiembrie 2022 – Jupiter iese din retrograd.

20 decembrie 2022 – Jupiter reintră în Berbec.

2 martie 2023 – Jupiter în conjuncţie cu Venus în Berbec.

12 martie 2023 – Jupiter în conjuncţie cu Chiron în Berbec.

28 martie 2023 – Jupiter în conjuncţie cu Mercur în Berbec.

11 aprilie 2023 – Jupiter în conjuncţie cu Soarele în Berbec.

16 mai 2023 – Jupiter iese din Berbec şi intră în Taur.






Totul sau nimic

Jupiter intră în forţă în Berbec şi face o conjuncţie dinamică în 29 mai, cu activul Marte. După aceea, însă, Jupiter intră într-un soi de hibernare timp de 9 luni. Niciun aspect major nu se va petrece până în martie 2023. Atunci Jupiter se reactivează, prilej cu care formează şi un stellium în Berbec alături de Venus, Chiron, Mercur şi Soare (în aprilie). Toată energia acumulată timp de 9 luni se eliberează începând cu martie 2023.

Şi dacă tranzitul lui Jupiter în Berbec începe cu un eveniment de excepţie – conjuncţia cu Marte – finalul va fi la fel de exploziv. În mai 2023, după ce păşeşte în zodia Taurului, Jupiter face cuadratură cu Pluton, aflat în Vărsător. Evenimentul este de „totul sau nimic”, căci Pluton este despre noi începuturi. Vărsătorul este despre colectiv şi simbolizează societatea, în timp ce Taurul este simbolul personificării şi a valorilor individuale.






Cuadratura Jupiter-Pluton scoate la lumină aceleaşi teme pe care le-a avut şi cuadratura Saturn-Uranus în 2021-2022, doar că abordarea va fi total diferită. Dacă întâlnirea dintre Saturn şi Uranus a fost molcomă, dar frustrantă, cea dintre Pluton şi Jupiter va fi iute şi furioasă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS