13 mai 2022: Soarele în conjuncţie cu Nodul Nord în Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
13 mai 2022: Soarele în conjuncţie cu Nodul Nord în Taur


Acest tranzit nu vine neapărat cu o claritate, dar este un semnal de trezire. Fii atent(ă) la ceea ce te inspiră, la ceea ce te atrage!


Soarele în conjuncţie cu Nodul Nord în Taur – despre Soare

Soarele reprezintă vitalitatea, egoul conştient, exprimarea de sine. Soarele reprezintă forţa creatoare. Este asociat cu spontaneitatea şi sănătatea. Soarele reprezintă scopul în viaţă, ceea ce marchează traseul fiecăruia(eia) în lume.


Soarele în conjuncţie cu Nodul Nord în Taur – despre Nodul Nord

Nodurile lunare sunt legate de subconştient. Nodul Sud reprezintă motivaţia subconştientului care provine din trecut şi care te face să te agăţi de trecut. Nodul Nord reprezintă motivaţia conştientă a prezentului şi viitorului, caracterizat prin dorinţa de a face schimbările adecvate în psihologia personală.

Nodul Nord în conjuncţie cu Soarele aduce un impuls pentru realizările tale. Este ca şi cum ai fi la locul potrivit la momentul potrivit. Ai avea acces considerabil în locuri cu oameni importanţi care te pot ajuta să faci bani.






Figurile masculine sunt conduse de Soare. Prin urmare, când Soarele este în conjuncţie cu Nodul Nord, s-ar putea că legăturile cu persoanele masculine din viaţa ta, mai ales tatăl, să se intensifice.

Exprimarea de sine poate fi acceptată mai uşor de către ceilalţi(lelalte), fapt ce te încurajează să vorbeşti mai mult. Dezvoltarea potenţialului tău de conducere, creativitatea şi atingerea scopului sufletului tău vor fi mai aproape de a deveni realitate datorită acestei conjuncturi astrale.






Soarele în conjuncţie cu Nodul Nord în Taur – piatra norocoasă

Piatra norocoasă pentru această întâlnire dintre Soare şi Nodul Nord în Taur este Piatra Soarelui. Asemenea Soarelui, Piatra Soarelui înalţă spiritual şi promovează claritatea. Ajută la curăţarea energiilor negative şi permite adevărului tău să iasă la suprafaţă.

Pentru cei(le) cărora le este greu să spună „nu” altora, Piatra Soarelui este tot ce trebuie pentru mai mult curaj şi independenţă. Piatra Soarelui aduce demnitate şi elimină energiile negative, dând voie optimismului să strălucească molipsitor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS