Etalarea şi interpretarea runelor, 11-17 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 11-17 octombrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – SOWILO (cu faţa în sus). Sowilo este runa iubirii şi speranţei. Focalizează-te asupra celor pe care îi/le iubeşti şi bucură-te de compania lor şi preţuieşte ocazia de a fi cu ei(le). Sowilo este şi o rună pozitivă care îţi transmite că în caz că ai obiective şi scopuri în viaţă, atunci focalizează-te asupra lor. Sowilo te va ajuta să alegi calea spre succes.


Taur:

Runa etalată – THURISAZ (inversată). Eşti prea rezistent(ă) la schimbare şi nu îţi face bine. Ai obiceiul de a privi situaţiile doar pe termen scurt şi să nu le vezi beneficiile pe termen lung. Înţelege ce înseamnă aceste dezavantaje/sacrificii, pentru a nu se transforma în adevărate probleme mai târziu.


Gemeni:

Runa etalată – ODIN. Runa germanică Odin este marea rună albă, runa simplă, goală a necunoscutului. Totul începe de la vid şi totul se încheie în vid. Vidul înseamnă câmpul larg deschis de oportunităţi nesfârşite. Atunci când apare runa Odin în extragere, ea anunţă faptul că urmează un moment plin de posibilităţi la care, ca să ajungi, este nevoie de o încredere şi credinţă absolută. S-ar putea să fie nevoie să faci un salt în credinţă, cu braţele total deschise şi fără nimic în palme. Tot ce este mai bun te aşteaptă dincolo de acest salt. Eşti în stare?






Rac:

Runa etalată – DAGAZ. Dagaz anunţă o conştientizare şi o avansare importantă într-o relaţie care te preocupă. Momentul este potrivit şi ca atare succesul este ca şi asigurat. Este runa încrederii radicale chiar dacă circumstanţele te pot împinge să sari în gol cu mâinile aparent goale. Ea anunţă deseori o vreme a prosperităţii şi rezultatelor mari. Totuşi, ţi se reaminteşte să fii atent(ă) şi să nu îţi dai voie să fii purtat(ă) de val. Smerenia şi generozitatea sunt de urmat.


Leu:

Runa etalată – EIHWAZ. Este runa ce simbolizează copacul vieţii, magia şi visarea. Cuvântul de putere este „unitate” aşa cum există forţă unificatoare puternică a naturii ce crează o fundaţie fermă a vieţii. Runa este conectată cu energia lui Odin, zeul suprem. Are o energie pământească, asemănătoare cu a copacilor. Eihwaz îţi vesteşte că ai energia de a construi un plan solid de acţiune şi de a ţine de proiect cu consecvenţă până când apar rezultatele dorite.


Fecioară:

Runa etalată – FEHU (cu faţa în jos). Poate este timpul să cauţi sfaturi de la alţii(tele). Nu te stresa despre ce a trecut, nu poate fi schimbat. În schimb, focalizează-te asupra viitorului şi scopurilor următoare. Dacă înveţi din situaţiile curente, atunci este o oportunitate pentru multă cunoaştere ce îţi va asigura un viitor de succes.






Balanţă:

Runa etalată – ISA. Isa este una dintre cele mai simple rune. Isa reprezintă liniştea şi puritatea gheţii. Mitul creaţiei norvegiene provine din îmbinarea a două forţe „focul” (Kenaz) şi „gheaţă” (Isa). Când apare această rună, ar fi bine să limitezi călătoriile şi deciziile importante şi să aştepţi momente mai spornice.


Scorpion:

Runa etalată – LAGUZ. Această rună îţi dă următorul sfat folositor: imaginează-ţi că te afli pe un râu, îi simţi ritmul şi direcţia şi ai încredere în el, te simţi relaxat(ă), te simţi în siguranţă şi ştii că râul te va duce bine fără să îi opui rezistenţă. Procedează la fel cu viaţa ta, cu o situaţie ce te preocupă. Acum este un timp prielnic pentru a reflecta la asta.


Săgetător:

Runa etalată – OTHILA (inversată). Când această rună apare inversată, îţi transmite mesajul că refuzi să accepţi că familia poate fi o sursă de fericire în viaţa ta. Poţi fi împlinit(ă) şi dacă ai o viaţă de familie bună, nu trebuie neapărat să ai toţi banii din lume. Bogăţia spirituală este la fel de importantă ca banii.






Capricorn:

Runa etalată – TEIWAZ. Teiwaz este simbolul războinicului şi reprezintă forţa masculină precum şi victorie în orice confruntare. Fii totuşi atent(ă) pentru că ea îl reprezintă direct pe zeul Norse care conform legendei şi-a sacrificat mana în lupta cu un lup monstruos care ameninţa lumea. Astfel, runa transmite o mare victorie dar care poate veni printr-un sacrificiu. Teiwaz este totodată şi zeul legilor. Runa transmite faptul că se va obţine justiţie şi dreptate într-o situaţie.


Vărsător:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în sus). O călătorie importantă este pe cale să înceapă, pentru tine sau pentru altcineva ce călătoreşte să te viziteze. Întreaga experienţă va avea o finalitate de mare succes, în special dacă implică un nou proiect sau o nouă aventură. Ţine minte să recunoşti şi să îi/le recompensezi pe cei(le) ce te-au ajutat în trecut, indiferent cât de mică a fost contribuţia lor. Ei(le) te-au ajutat să ajungi în acest punct al călătoriei vieţii tale.


Peşti:

Runa etalată – ALGIZ. Oportunităţile şi noile provocări sunt caracteristice pentru această rună. Cu ele, oricum, pot apărea şi influenţe nedorite şi deci devine necesar să te protejezi. Aici, prin acest mesaj, ţi se transmite că cea mai bună protecţie este acţiunea potrivită la momentul potrivit. Dacă experimentezi durere, nu o nega şi nu încerca să te ascunzi de ce se întâmplă. Observ-o şi învaţă de la ea, simte-o şi dă-i drumul: cu cât îţi permiţi ţie însuţi(ăţi) să o simţi, cu atât mai repede vei fi în stare să o eliberezi. Runa Algiz îţi reaminteşte că eşti în proces de creştere şi a fi conştient(ă) de asta este cea mai bună protecţie în clipe de îndoială.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS