20 octombrie 2021: Lună Plină în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
20 octombrie 2021: Lună Plină în Berbec


Relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore și fiecare va avea câte ceva de învățat de la ceilalţi(lelalte). Conexiunea cu divinitatea este din ce în ce mai puternică și încet, încet se vor alinia aștrii și pentru cei(le) care s-au simțit mai puțin norocoși(ase) până acum.


Berbec:

Pregătiţi-vă sufletește deoarece Luna Plină vă poate da toate planurile peste cap! Nu sunteţi genul de persoane cărora să le placă introspecția, însă veţi fi nevoiţi(te) să vă recalculaţi alegerile făcute în trecut. Aveţi parte de multe conștientizări, în special în plan sentimental. V-aţi putea simți nostalgici(e) și, poate, chiar vinovaţi(te) pentru niște greșeli făcute cu ceva timp în urmă, însă încercaţi să priviţi partea plină a paharului. Aveţi șansa să puneţi totul la punct!


Taur:

Atenție la neatenție, dar și mai multă atenție la sănătate! Noua Lună Plină vă va dovedi că sunteţi nişte ființe firave și că trebuie să aveţi mare grijă de voi. Încercaţi să vă găsiţi obiceiuri mai sănătoase și să începeţi să le puneţi în practică, deoarece veţi primi sprijinul aştrilor în schimbarea modului de viață.


Gemeni:

E momentul să vă scufundaţi într-o mare de pasiune și romantism. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație, încercaţi să reaprindeţi flacăra iubirii dintre voi și partenerul(a) vostru(astră). Planificaţi o seară romantică și surprindeţi-l(o) cum doar voi ştiţi să o faceţi! Reamintiţi-i partenerului(ei) vostru(astre) de ce s-a îndrăgostit de voi de la bun început.






Rac:

Vă stă mintea doar la trecut și, pur și simplu, nu vă mai puteți ancora în prezent. Ştiţi și voi bine că aţi lăsat multe lucruri nerezolvate, iar acum parcă se răsfrâng toate asupra voastră. În loc să vă plângeţi de milă, încercaţi să găsiţi rezolvări pentru acele probleme. Gândiţi-vă ce bine vă veţi simți când vă veţi elibera de toate păcatele trecutului!


Leu:

Aveţi parte de o perioadă plină de creativitate și de multe idei nebune! Spuneţi-le celor din jur ceea ce gândiţi, deoarece mulți(te) vă vor aprecia ideile și puteți chiar să câştigaţi bani cu ele. Acordaţi atenție tuturor persoanelor noi care vor apărea în jurul voastru, deoarece ele ar putea să vă deschidă niște uși prin care nici nu visaţi să intraţi!


Fecioară:

Veţi avea șansa să vă achitați niște datorii mai vechi. Vi se deschid noi uși și vi se vor prezenta noi oportunități la locul de muncă. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi dovadă de seriozitate și de determinare, iar lucrurile bune nu vor înceta să apară!






Balanţă:

E momentul vostru să străluciţi mai tare ca oricând şi să vă faceţi auziţi(te) în adevăratul sens al cuvântului. Nu uitaţi că voi sunteţi singurii(ele) responsabili(e) de fericirea voastră și că doar voi vă înţelegeţi dorințele și nevoile. Este o perioadă numai bună în care să renunţaţi la ideea că aveţi nevoie de cineva alături pentru a fi fericiţi(te).


Scorpion:

Încercaţi să nu vă mai lăsaţi distraşi(se) de oamenii din jurul vostru și să petreceţi timp cu voi. Nu vă place singurătatea, însă nu există altă cale prin care să vă puteți curăța sufletul și mintea!


Săgetător:

Este o perioadă numai bună să petreceţi timp cu anturajul vostru și să încercaţi să vă faceţi auziţi(te). Aveţi impresia că grupul vostru de prieteni(e) are nevoie de un/o conducător(are), iar voi veţi fi fericiţi(te) să acceptați acest rol. Dacă nu voi, atunci cine? Se anunță multe seri distractive!






Capricorn:

Apar noi oportunități în plan profesional, însă s-ar putea să vă fie greu să le administraţi. Veţi avea parte de multe propuneri interesante la locul de muncă și veţi avea tendința să le acceptați fără să staţi să le analizaţi. Încercaţi, totuși, să nu luaţi decizii în grabă și să acceptaţi doar proiectele care vă reprezintă și care vă vor aduce câștiguri financiare.


Vărsător:

Percepția voastră despre viață se va schimba complet și veţi avea parte de multe conștientizări și realizări, în plan spiritual. Simţiţi o conexiune din ce în ce mai puternică cu divinitatea și sunteţi mai convinşi(se) ca oricând că această viață este o binecuvântare. Începeţi să vă bucuraţi de lucruri mărunte și veţi trăi mai liniştiţi(te).


Peşti:

După o călătorie profundă, sunteţi pregătiţi(te) să vă redeschideţi aripile. Veţi avea parte de multe cunoștințe romantice, dar și de conexiuni semnificative. Încercaţi să nu lăsaţi pe oricine să se apropie și să nu vă împărţiţi energia cu oameni care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu voi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS