Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 octombrie 2021


Horoscop 23 octombrie 2021, Berbec:

Este o zi ideală pentru a-ți pune la punct activitățile. Energia astrală te influențează în mod pozitiv și ai oportunitatea de a te face remarcat(ă). În plan profesional, s-ar putea să ai parte de o schimbare. Depinde de tine cum alegi să privești această întorsătură de relație. Nu pune foarte multă presiune asupra ta și încearcă să te detașezi de gândurile negative. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 23 octombrie 2021, Taur:

Horoscopul zilei de azi aduce multe vești bune pentru nativii(ele) din zodia Taur. Astăzi ai șansa de a începe câteva proiecte pe care le-ai tot amânat. Trebuie să-ți lași creativitatea să se dezvolte și să ai mai multă încredere în ideile tale. Nu te teme să te exprimi exact așa cum ești. Spre finalul zilei s-ar putea chiar să ai parte de o surpriză plăcută din partea partenerului(ei) de cuplu. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 23 octombrie 2021, Gemeni:

Nu este momentul să lași garda jos. Deși te simți copleșit(ă) de griji, iar stresul din ultima vreme este din ce în ce mai apăsător, trebuie să înveți să treci peste astfel de momente. Pune-ți ordine în gânduri și concentrează-te asupra lucrurilor pozitive din viața ta. Energia aceasta negativă nu îți va aduce nimic bun în viitor. Se anunță o perioadă benefică pentru tine, însă trebuie să treci mai întâi peste obstacolele care ți-au apărut în drum.






Horoscop 23 octombrie 2021, Rac:

Astăzi vei avea șansa să cunoști oameni noi și să legi parteneriate de lungă durată. Ascultă părerile celor din jur și păstrează din ele doar ce e mai bun pentru tine. Personalitatea ta este unică, motiv pentru care ești una dintre cele mai speciale zodii de apă.


Horoscop 23 octombrie 2021, Leu:

Horoscopul zilei de sâmbătă te sfătuiește să fii mult mai atent(ă) cu familia ta. Este o zi perfectă pentru a le spune celor dragi cât de importanți sunt pentru tine. Vei avea parte de multe provocări azi, dar îți vei găsi întotdeauna alinarea în brațele celor dragi. Ai încredere în tine și nu te teme să fii vulnerabil(ă). Este perfect normal să-ți deschizi sufletul în fața oamenilor dragi din viața ta.


Horoscop 23 octombrie 2021, Fecioară:

Instinctul tău ascuțit nu te înșală nici de această dată. Mai ai doar câteva detalii de pus la punct pentru a avea parte de cel mai reușit proiect din ultima perioadă. Poți deja să vizualizezi cum vor decurge lucrurile în săptămânile ce urmează, iar acest lucru te motivează să muncești și mai mult. Cu toate acestea, ar fi bine să nu neglijezi aspectele ce țin de liniștea sufletească. Chiar și cele mai muncitoare Fecioare au nevoie de o vacanță uneori. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 23 octombrie 2021, Balanţă:

Astăzi ești preocupat(ă) mai mult ca niciodată de tine însuți(ăți), iar acest lucru ar trebui să te bucure. Ai muncit mult să ajungi unde ți-ai dorit, iar acum a venit timpul să pui la punct ultimele schimbări pe care vrei să le faci. Nu te teme să investești timp și energie în transformarea ta. Fii încrezător(are), urmează o perioadă plină de oportunități pentru tine. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 23 octombrie 2021, Scorpion:

Soarele intră în zodia ta, iar acest lucru te va influența în mod pozitiv. Atât azi, cât și în zilele următoare, vei avea parte de multe clipe pline de fericire. Este o perioadă ideală pentru a reflecta la ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață. Nu mai aștepta momentul potrivit și acționează așa cum îți dorești. Pentru a consolida proiectele la care lucrezi trebuie să preiei inițiativa și să-ți asumi riscuri. Horoscopul zilei arată că ești pregătit(ă) să faci o schimbare în viața ta. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 23 octombrie 2021, Săgetător:

Săgetătorii sunt sfătuiți să aibă mult mai multă grijă de sănătatea lor. Rezervă-ți o zi pentru a face un control de rutină și pune-te la punct cu tot ceea ce este nevoie. Încearcă să limitezi stresul și să nu-i permiți să te acapareze.






Horoscop 23 octombrie 2021, Capricorn:

Este momentul oportun pentru a-ți stabili obiective ambițioase. Ai parte de multă energie și simți că nimic nu-ți poate sta în cale. În cele din urmă ți s-au deschis câteva uși și ai oportunitatea de a te face remarcat(ă). Profită de fiecare aspect pozitiv din viața ta și bucură-te din plin de fiecare clipă.


Horoscop 23 octombrie 2021, Vărsător:

Energia zilei te împinge să faci o analiză retrospectivă. A sosit momentul să-ți pui la punct problemele personale și să te concentrezi mai mult asupra vieții tale profesionale. Sunt câteva aspecte care te neliniștesc, iar în viitorul apropiat ar putea să-ți pună piedică în dezvoltarea ta. Fii mai încrezător(are) și spune-le oamenilor ce îți dorești de la ei. Atitudinea pe care o afișezi s-ar putea să devină cheia succesului pentru tine.


Horoscop 23 octombrie 2021, Peşti:

Lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine pentru tine. Horoscopul de azi arată că este timpul să te ocupi de proiectele personale. Ai amânat destul de mult acest moment însă energia zilei te va influența în mod pozitiv. Câteva câștiguri financiare s-ar putea să-ți aducă mai multă satisfacție decât ai fi crezut.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS