Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 12-18 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 12-18 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – URUZ. Semnificaţie: putere. Aceasta este runa finalurilor şi noilor începuturi. Este o rună a tranziţiei ce indică faptul că viaţa pe care ai trăit-o până acum trebuie să se schimbe pentru a face loc pentru o nouă formă. Ai putea suferi o pierdere a unei relaţii ce nu îţi mai serveşte sau a unei situaţii de viaţă. Uruz îţi reaminteşte că totul este un proces natural, totul e un început şi un sfârşit permanent. Învaţă să te adaptezi momentului, folosind puterea masculinităţii sau feminităţii ca suport şi uită-te la toate oportunităţile care se ascund în spatele unei aşa zise pierderi.


Taur:

Runa etalată – ODIN. Primeşti un mesaj ce înseamnă că necunoscutul, neştiutul şi nevăzutul sunt parte activă din viaţa ta la acest moment. La început era nimic şi la final rămâne nimic. Nu poate fi folosit controlul în ceea ce nu există încă. Ca să poţi avansa în marele gol din faţa ta trebuie să ai o încredere desăvârşită. Şi fă paşi în acest gol cu mâinile goale şi cu credinţă de fier. Ceea ce te va susţine este puterea creativă a necunoscutului.


Gemeni:

Runa etalată – BERKANA. Scufundă-te adânc în orice faci, cu atenţie şi prezenţă. Dă la o parte orice rezistenţă ca să poţi începe şi face munca aşa cum trebuie. Dacă ai colţuri întunecate, curăţă-le acum. Dacă ai nevoie de ajutor să îţi cureţi aceste colţuri, caută un expert. Doar atunci creezi loc pentru ca recolta să iasă la lumină.






Rac:

Runa etalată – FEHU. Această rună îţi dă acum următorul sfat: fereşte-te de situaţiile ambigue şi fii pregătit(ă) pentru a rezolva obstacole de urgenţă. Eşti în stare. Este înţelept(aptă) şi să amâni unele decizii pe care ai vrea să le iei. Încearcă să ieşi din situaţiile inconfortabile sau neclare, mai întâi intern dar şi extern dacă se poate, ca să distingi ce e bine şi ce nu pentru tine.


Leu:

Runa etalată – GEBO (cu faţa în sus). În timp ce este plăcut şi frumos să primeşti cadouri, este şi mai bine pentru tine acum să oferi, iar recompensele îţi vor veni neaşteptat în viitor. Familia şi prietenii(ele) sunt binecuvântări care nu ar trebui luate ca şi cum ţi se cuvin şi sunt firesc să îţi fie acordate.


Fecioară:

Runa etalată – ISA. Această rună te sfătuieşte să nu te dai cu capul de zid, să eviţi mişcări bruşte şi atacuri energetice. Conceptul „cine vrea să reuşească, reuşeşte” acum îţi poate crea un mare deserviciu dacă îl urmezi. Cel mai mult ai nevoie acum de răbdare, rezistenţă şi flexibilitate – nu încerca să forţezi şi să influenţezi o situaţie. Înţelege că există perioade de aşteptare, chiar de abandonare temporară a unui subiect la care te gândeşti.






Balanţă:

Runa etalată – KENAZ. Kenaz este simbolul luminii ce vine din cunoaştere şi care scoate omul din bezna minţii neştiutoare. Cuvintele legate de a şti au legătură cu această rună. Ea semnifică iluminarea, deschiderea la noi gânduri şi idei dar şi noi începuturi precum primăvara sau răsăritul unei noi zile. Vânturile schimbării suflă asupra ta şi trebuie să fii deschis(ă) în faţa lor pentru că îţi aduc binele. Te aşteaptă noi studii, noi schimburi de experienţe care te vor face o persoană mai luminată.


Scorpion:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în sus). Othila sugerează că poate veni spre tine o moştenire. Poate fi de natură materială precum bani, casă sau alt bun de familie. Dar poate fi şi prosperitate sub formă de cunoaştere, precum anumite poveşti de familie sau informaţii din arborele genealogic ce îţi sunt de mare valoare pentru prezentul şi viitorul tău.


Săgetător:

Runa etalată – PERTH. Trecutul este ştiut, ştii deja ce a dus la evenimente şi relaţii din trecut şi cel mai important, îţi ştii vechiul mod de a gândi. Poţi gândi despre ele că au fost minunate însă problema este că ele nu mai funcţionează, deci nu te mai ajută să mergi înainte. Dacă te duci înapoi la acel mod de a fi, îţi vei încetini dezvoltarea. Este important să înţelegi asta. În acelaşi timp, nu ştii ce să gândeşti şi ce să faci în continuare. Nu ai nici cea mai mică idee. Însă, în ciuda confuziei, acum poţi face multe. Uită de trecut şi nu te mai gândi prea mult la rezultatul final al acestor acţiuni. Încearcă să trăieşti aici şi acum.






Capricorn:

Runa etalată – SOWILO. Runa este simbolul soarelui şi este asociată cu razele sale cele mai puternice şi strălucitoare. Energia sa se aseamănă cu a unui bulgăre uriaş şi orbitor de lumină. Sowilo aduce adevărul vital la lumină pentru a fi cunoscut de tine şi de cine are nevoie să îl ştie. Energia sa este conectată cu zeul Balder, cel prea frumos, înţelept, strălucitor şi milostiv. Rosteşte-ţi adevărul într-un dialog important. Primeşte adevărul celorlalţi(te) cu graţie, cu respect, cu libertate, fără să te superi sau să iei ceva în nume personal. Doar aşa vei beneficia de tot belşugul şi frumuseţea vieţii.


Vărsător:

Runa etalată – URUZ (cu faţa în jos). Urmează un timp în care te poţi simţi obosit(ă) fizic şi mental. De aceea, ţi se recomandă să îţi revizuieşti stilul de viaţă şi să iei decizi ce au valoare reală pentru tine. Asta te ajută să te focalizezi asupra drumului dorit în continuare. O oportunitate se poate prezenta şi e bine să o iei.


Peşti:

Runa etalată – ALGIZ (cu faţa în sus). Este posibil ca în calea ta să fie prezente anumite pericole, dar să nu te temi pentru că ai o mare putere de protecţie în interiorul tău. Eşti în siguranţă atât timp cât nu eşti nesăbuit(ă). Algiz anunţă o perioadă bună pentru acţiuni riscante dar care se bazează pe fundaţii solide. Evită să ai o atitudine de autosuficienţă şi să te complaci în a fi mulţumit(ă) de sine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS