Etalarea şi interpretarea runelor, 12 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 12 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – JERA. Runa semnifică recoltele şi este asociată cu ideea de anual. Aşa cum pământul oferă dă roade după un ciclu care nu se abate de la perfecta sa orânduială şi această recoltă poate fi culeasă o dată pe an, la fel şi pentru voi urmează succesul pe care îl veţi culege ca urmare a muncii voastre susţinute. Condiţia este să nu vă aşteptaţi la rezultate rapide. Fiţi perseverenţi(te) şi aveţi răbdare.


Taur:

Runa etalată – NAUTHIZ. Numai în cele mai negre clipe putem vedea cât de puternică este lumina ce străluceşte din nou. Este nevoie de curăţare interioară şi exterioară ca să vă întăriţi caracterul. Numai după întuneric, vom cunoaşte şi recunoaşte lumina adevărată.


Gemeni:

Runa etalată – OTHILA. Aceasta rună vă sfătuieşte să faceţi ce credeţi şi simţiţi voi că este cel mai bine pentru voi înşivă(sevă). Dacă pierdeţi, măcar o faceţi cu mâna voastră. Şi chiar şi atunci nu veţi şti niciodată ce câştigaţi de fapt prin acea pierdere şi de ce pierderea este ceva benefic pentru voi.






Rac:

Runa etalată – RAIDO. Această rună vă dă sfatul de a nu interfera cu ce se întâmplă acum pentru că acţiunea corectă pentru voi va avea loc oricum. Bazaţi-vă pe drum şi pe călătorii care merg pe el. Cu alte cuvinte, să aveţi încredere în cursul evenimentelor şi să credeţi în voi. Ce înseamnă asta? Să nu pierdeţi timp în dispute şi îndoieli inutile, ci doar să mergeţi în continuare. Staţi departe de oamenii care vă şoptesc tot felul de mesaje şi care vă împiedică să avansaţi.


Leu:

Runa etalată – THURISAZ (inversată). Relaţiile personale sunt accentuate acum. Unele rupturi sunt mai probabile decât unele noi uniuni. Menţineţi-vă umorul şi detaşarea, orice se întâmplă. Chiar şi eşecurile pot fi oricând redirecţionate şi privite drept oportunităţi ce şi sunt, de fapt.


Fecioară:

Runa etalată – ANSUZ (cu faţa în jos). Cuvântul, atât scris cât şi vorbit, este important acum. Cuvântul trebuie ales şi folosit cu grijă. Încercaţi să nu strigaţi, să nu ţipaţi, chiar dacă există o înfierbântare a momentului. Luaţi-vă timp să reflectaţi şi faceţi pauză înainte de a răspunde, ca să vă asiguraţi că nu spuneţi ceva ce veţi regreta mai târziu.






Balanţă:

Runa etalată – ALGIZ. Vi se cere să manifestaţi flexibilitate într-o relaţie. Dacă nu suportaţi comportamentul cuiva şi nu vă puteţi adapta la el ori dacă simţiţi furie şi resentimente, cel mai bine este să vă retrageţi. Este important să nu atacaţi persoana cu vorba sau cu fapta. Circumstanţele nu favorizează o agresivitate. Dacă situaţia ce vă preocupă se referă la o relaţie de la serviciu, sfatul este acelaşi.


Scorpion:

Runa etalată – DAGAZ. Dagaz este runa transformării. O schimbare majoră de direcţie. Prosperitate şi împlinire. Un final de succes al unei etape. Noul a început, întunericul este în urma voastră. Pentru că ţările nordice au nopţi şi ierni lungi, ele asociază ziua cu lumina şi viaţa. Dagaz reprezintă însăşi esenţa luminii naturale a zilei şi puterea soarelui. Când apare Dagaz, anunţă strălucire, progres, dezvoltare, creştere şi schimbare fundamentală.


Săgetător:

Runa etalată – FEHU. Fehu reprezintă bovinele ca mare simbol de bogăţie în triburile de unde provin runele. Bogăţia ia multe forme dar această rună reprezintă de regulă valori care sunt pur materiale sau monetare. Alternativ, runa este asociată des şi cu copiii.






Capricorn:

Runa etalată – INGUZ. Această rună reprezintă nevoia de a împărtăşi, de a fi dorit(ă), de a căuta după similarităţi şi un impuls spre armonie în relaţiile personale. Ar putea fi şi un semnal pentru o nouă cale, o nouă relaţie, chiar şi o nouă viaţă. Runa Inguz simbolizează finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiune şi de nesiguranţă. Ţineţi-vă picioarele pe pământ şi staţi departe de orice influenţe de nedorit. Este un moment bun să finalizaţi orice proiect stagnant din viaţa voastră.


Vărsător:

Runa etalată – JERA. Runa Jera este una din acele rune ce vorbeşte despre ciclurile naturale ale anului, în acest caz despre recolta de toamnă. Aceste cicluri sunt eterne. Prin mesajul său de recoltă şi bogăţie în urma trudei, această rună poate simboliza orice altă formă de a culege fructele şi roadele şi este în special un indicator al ciclurilor de viaţă date de karmă sau de providenţă – ce semănaţi, aceea culegeţi. Veţi culege, aşadar, ceea ce aţi semănat, dar recolta va fi una bună şi bogată. Este semn de prosperitate.


Peşti:

Runa etalată – KENAZ (întoarsă). Norii încep să se adune şi să acopere soarele. Un parteneriat se prea poate să se termine acum. Dacă este aşa, ţineţi minte că se întâmplă astfel deoarece nu mai este potrivit sau bun pentru voi să rămână în această etapă a dezvoltării voastre. Reţineţi că pierdeţi o şansă dacă nu simţiţi să observaţi când este cazul să ieşiţi dintr-un parteneriat. Renunţaţi cu bucurie la vechi pentru ca noul să poată fi primit în viaţa voastră.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS