Zodiac chinezesc săptămânal: 12-18 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 12-18 aprilie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Rezervă-ţi începutul săptămânii pentru întâlniri de afaceri pentru că şansele să ai de câştigat sunt mai mari. Atenţie spre mijlocul săptămânii când, din pricina impulsivităţii, ai putea face lucruri pe care să le regreţi mai târziu! Evită certurile în cuplu. Poţi amâna discuţiile serioase pentru weekend, dar tot trebuie să-ţi păstrezi o doză de diplomaţie. Spune ce simţi fără să faci acuzaţii. Dacă eşti singur(ă), ai putea întâlni pe cineva special la final de săptămână.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Atenţie sporită, încă de la începutul săptămânii! Se pare că cineva vrea să profite de felul tău de a fi şi să se folosească de tine. Nu da credit tuturor persoanelor care gravitează în jurul tău. Uită în weekend de problemele profesionale şi distrează-te mai mult. Găseşte acele activităţi care să te liniştească şi să-ţi încarce bateriile pentru o nouă săptămână de lucru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Fii deschis(ă) unor experienţe din care ai multe de învăţat. Nu te grăbi în a lua decizii. Unele dintre ele îţi pot schimba viaţa şi ar trebui să nu te pripeşti, indiferent cât te-ai simţi de copleşit(ă). Mijlocul săptămânii aduce în jurul tău oameni în care ai încredere, pe care te poţi bizui. În plan romantic, weekendul se anunţă fierbinte, în special duminică.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Îţi măreşti reţeaua de prieteni(e) şi cunoştinţe încă de la începutul săptămânii. Socializezi foarte mult şi toate acestea te pot ajuta să să îţi atingi obiectivele profesionale. Nu este exclus ca în această perioadă să întâlneşti o persoană care să te atragă din punct de vedere romantic. Weekendul se anunţă liniştit. Faci ce îţi place. Nu este exclus să mergi la câteva petreceri.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Săptămâna începe cu oportunităţi financiare şi extindere profesională. Din punct de vedere sentimental, învaţă să te adaptezi şi să faci şi compromisuri. Dacă nu te simţi confortabil(ă) cu ideea de compromis, ar fi bine să fii prudent(ă). Spusul răspicat al sentimentelor s-ar putea să altereze întreaga atmosferă. Romantismul ar putea fi la el acasă dacă ai putea fi mai diplomat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Începutul săptămânii este de bun augur pentru întâlniri de afaceri. Stabileşte proiecte, fă-ţi o listă cu priorităţi. Dacă te loveşti de ceva în desfăşurarea unuia, treci la altul, până când te lămureşti ce anume te ţine pe loc la celelalte. În weekend vibraţiile sunt destinate iubirii. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să întâlneşti o persoană care se potriveşte perfect cu portretul robot al partenerului(ei) ideal(e).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Poţi întâmpina o lipsă de concentrare, însă trebuie să iei măsuri. Nu poţi lăsa totul baltă, doar pentru că nu ai chef. Sunt lucruri şi acţiuni care au nevoie de inspiraţia şi motivaţia ta. Poate o şedinţă cu colegii(ele) te poate stârni la idei inovatoare. Weekendul poate aduce o discuţie serioasă în cuplu, mai ales dacă te simţi sufocat(ă) de partener(ă). Lămureşte cum stau lucrurile!


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Sunt oameni care se schimbă sau care îşi rătăcesc mereu drumul. Chiar vrei să stai în preajma lor, ca să-ţi crească nivelul de nesiguranţă? Mergi înainte! Lasă-i pe ei cu ale lor şi tu vezi-ţi de ale tale. Fii mai optimist(ă), mai încrezător(are). Weekendul pare ideal pentru dragoste şi romantism, aşa că te poţi implica în „şlefuirea” relaţiei tale. Scoate la lumină diamantul! Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să cunoşti o persoană cu foarte mare potenţial!


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Săptămâna poate începe mai greoi, cu refuzuri în anumite sfere, dar nu trebuie să te dai bătut(ă). Încearcă de mai multe ori, până când vei primi răspunsul pe care îl cauţi. La serviciu, atenţie la munca celorlalţi! Este posibil să ai tu de făcut corecturile. Weekendul se anunţă romantic pentru cupluri. Însă, dacă eşti singur(ă), ai o listă de „aşteptare” pe care o poţi revizui. Poate cineva merită, totuşi, interesul tău.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Începutul săptămânii este favorabil activităţilor profesionale. Este chiar indicat să-ţi programezi toate întâlnirile de afaceri în prima parte a săptămânii. Lasă-ţi sfârşitul săptămânii pentru iubire. Dacă eşti singur(ă), atenţie la întâlnirile superficiale! Nu pierde vremea cu oameni care nu ţi se potrivesc deloc.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

E posibil să ai o mulţime de întrebări, dar numai aşa poţi afla ce se întâmplă. Dacă ai de semnat nişte angajamente de ordin profesional, cel mai bine este să aştepţi a doua parte a săptămânii. În plan personal, dacă eşti singur(ă), cineva din anturajul tău ţi-ar putea face cunoştinţă cu o persoană atractivă. Încearcă, totuşi, să nu te arăţi prea emoţionat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Ai o atitudine de responsabilitate asupra acţiunilor tale, dar din când în când îţi place şi să te plângi că totul ţi se întâmplă numai ţie. Ai grijă cum îţi alegi paşii! În dragoste, romantismul pluteşte în aer. Profită la maximum de acest context astral şi fii mai sociabil(ă). Dacă eşti singur(ă), sunt şanse să îţi întâlneşti jumătatea.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS