Horoscopul zilei de azi: luni, 12 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi: luni, 12 aprilie 2021


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Berbec:

Amenințările și ultimatumurile sunt probabile dacă oricare dintre partenerii(ele) de cuplu se simt sufocaţi(te) sau controlaţi(e). O relație cu dificultăţi se poate termina, ceea ce duce la o situație de moment plină de tensiune. O relație bazată pe principii sănătoase va rezista intensității cuadraturii dintre Venus și Pluto. Dar, chiar și în acest caz, va exista un fel de transformare în dinamica relației. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Taur:

Stările sufletești vor fi acum mai greu de ignorat, fie ele pozitive sau negative. Controlează-ţi reacțiile, deoarece acestea pot fi prea puternice sau prea agresive. De asemenea, poţi fi ușor manipulat(ă) sau sedus(ă) de alte persoane. Te vei gândi mai mult la ce relații sunt potrivite pentru tine sau la ce fel de comportament nu doreşti să tolerezi. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Gemeni:

Deoarece știi exact ce îţi doreşti, reacțiile la impuls aduc un rezultat avantajos. Rezolvă problemele prin implicare directă. Acum este mai facil să faci pașii corecți și vei obține performanțe foarte bune atunci când eşti responsabil(ă). Vei încerca să eviți confruntările, dar dacă te vei simți amenințat(ă) de alte persoane, vei putea să te aperi. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Rac:

Iubirea pare să fie peste tot, abilitățile sociale încep să devină mai bune și oamenii sunt mai deschiși. Indiferent de ceea ce faci și în compania cui te afli, vei răspândi o energie pozitivă. Este o zi prielnică pentru decorarea casei sau îngrijirea grădinii, dar și pentru distracție sau pasiuni.


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Leu:

Studiul se va dovedi foarte eficace deoarece te poți expune la noi idei și concepte care pot fi eliberatoare. Îţi poți satisface dorința de nou prin explorarea Universului la nivel conceptual, dacă în mod fizic nu îţi este la îndemână. Este, de asemenea, un moment bun pentru a cunoaște persoane noi.


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Fecioară:

Starea ta emoțională este foarte posibil să fie instabilă. Cu toate acestea, eşti foarte perceptiv(ă) în ceea ce privește limbajul corpului, mimica și gestica celorlalți(te). Nu îţi scapă niciun detaliu și citeşti foarte ușor printre rânduri. Este indicat să ai o grijă deosebită pentru a evita certurile, deoarece eşti mai dispus(ă) să reacționezi disproporționat la provocări.






Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Balanţă:

Relațiile tale vor deveni o sursă de greutăţi și obstacole. Acest lucru se întâmplă în scopul transformării tale. Vei tânji după afecțiune. Totuși, ai grijă să nu te laşi fascinat(ă) de cineva nou, deoarece în acest moment nu poţi percepe adevăratele sale intenții. Se poate ca relațiile toxice să se termine acum.


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Scorpion:

Oamenii scot la iveală tot ce e mai bun, dar și mai rău din tine. Pasiunile sunt acum declanșate foarte ușor. Deoarece extremele reprezintă ceva normal astăzi, atitudinea neutră este o poziție greu de atins. Ai preferințe clare cu privire la orice subiect și dorințele tale sunt puternice. Cu toate acestea, satisfacerea lor nu va fi uşoară. Eforturile fără compromisuri pot crea neînţelegeri cu persoanele din jur.


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Săgetător:

Acesta este un moment bun pentru a merge mai departe, în timp ce rezolvi problemele din trecut, deoarece ai capacitatea de a învăța mai ușor din pașii greşiţi pe care i-ai făcut în trecut. Acum poți echilibra acele domenii ale vieții tale care au fost fie duse la extrem, fie ignorate cu totul.






Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Capricorn:

Tensiunea mocnită poate ieși la suprafață sub forma unui anumit comportament manipulator, cum ar fi gelozia sau posesivitatea. La rădăcina unor astfel de comportamente este o nesiguranță profund îngropată în legătură cu faptul că nu te simți iubit(ă) sau apreciat(ă). Desigur, este posibil și să fii tu cel(a) care face obiectul unor astfel de comportamente ale partenerului(ei) de viață.


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Vărsător:

Te vei focaliza mai mult asupra binelui universal și ai capacitatea de a îţi lăsa în urmă dorințele personale. Dacă vei fi generos(asă) în timpul sextilului Lunii cu Jupiter, vei fi recompensat(ă) din belşug în viitor. Toate relațiile existente, în special cele cu femei, vor fi calde și se vor bucura de o creștere emoțională.


Horoscopul zilei de azi 12 aprilie 2021, Peşti:

Resursele personale sau finanțele tale vor înregistra mișcări oscilante. Încearcă să nu laşi aceste probleme să te afecteze și evită să îţi compari situația financiară cu cea a altor persoane. Cu toate acestea, este un moment prielnic pentru a te gândi la ce soluții ai putea găsi în vederea obținerii unei mai bune securități financiare. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS