Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Berbec:

Pe nativii(ele) acestei zodii, Luna îi/le susţine în vindecarea rănilor din trecut vechi, arată horoscopul zilei de azi, publicat de horoscop-urania.org. Nu uitaţi să vă administraţi emoţiile, pentru că s-ar putea să luaţi decizii eronate din cauza reacţiilor de moment.


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Taur:

Şi nativii(ele) acestei zodii pot avea pe parcursul zilei o stare de irascibilitate. Indicat e să nu lucraţi în echipă, ci singuri(e), pentru a-i/le feri pe ceilalţi(lelalte).


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Gemeni:

Şi persoanele născute în această zodie simt că amicii(ele) le testează cam mult limitele, iar asta poate duce la mici certuri. Încercaţi să vă păstraţi calmul.


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Rac:

La nativii(ele) acestei zodii, în carieră sunt valabile discuţiile aprinse. Acestea pot porni în special din cauza unei persoane de s*x feminin.






Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Leu:

Persoanele născute în această zodie primesc veşti bune de peste graniţe, dar care le pot schimba planurile de viitor. Apar multe şanse, aveţi mare grijă să nu le rataţi!


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Fecioară:

Cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal ar fi indicat să fie atente în privinţa banilor, arată horoscopul zilnic, potrivit horoscop-urania.org. Iar asta se extinde până la cheltuielile partenerului(ei) pe care voi ar trebui să le moderaţi.






Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Balanţă:

Gelozia poate stârni certuri serioase în dragoste când vorbim de nativii(ele) acestei zodii. Nu lăsaţi ca impulsivitatea să vă scape de sub control, pentru că veţi regreta mai târziu ce aţi zis sau făcut.


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Scorpion:

La serviciu este destul de multă presiune pusă pe umerii acestor nativi(e). Majoritatea va reacţiona provocator, aşa că fiţi voi cei(le) care au mai multă răbdare.


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii pot fi testaţi(te)i azi de persoana dragă lor. Aveţi grijă şi la oamenii din jur care se folosesc de neatenţia voastră pentru a obţine avantaj.






Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Capricorn:

Familia poate fi motiv de dispute pentru nativii(ele) acestei zodii. Dacă cineva încalcă regulile, va trebui să vă amestecaţi şi să restauraţi ordinea.


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Vărsător:

Şi persoanele născute în această zodie pot fi prinşi(se) într-o ceartă. Interlocutorul(area) nu vrea să accepte alt punct de vedere, aşa că înarmaţi-vă cu răbdare.


Recomandarea/Sfatul zilei de 15 februarie 2021, Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii ar putea să înceapă o dietă, să facă mişcare fizică sau să îşi găsească o nouă pasiune. Este o zi prielnică pentru reinventare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS