Horoscopul dragostei, 15-21 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 15-21 februarie 2021


Horoscop 15-21 februarie 2021, Berbec:

Sunteţi cuceritori(are) și nu renunţaţi de exercitarea puterii voastre de seducție, arată horoscopul săptămânii scris de horoscop-urania.org. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, nu vă lăsaţi rugaţi(te) de insistențele admiratorilor(arelor). Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație, pasiunea revine în cuplu. Nu pierdeţi aceste mari oportunități, bucuraţi-vă de plăcerile simple ale vieții, fără să complicaţi lucrurile!


Horoscop 15-21 februarie 2021, Taur:

Se arată o săptămână nostalgică în ceea ce privește dragostea. Între întrebări finuţe și gânduri apăsătoare, viața voastră sentimentală și relația voastră sunt pline de nesiguranţă. Dacă v-aţi despărțit recent de cineva ori ați luat o pauză, aştrii nu favorizează pentru moment împăcarea. Acordaţi-vă timpul necesar pentru a îmbunătăți ceea ce poate fi îmbunătățit și canalizaţi-vă energia către alte aspecte ale vieții voastre.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Gemeni:

Sunteţi destinşi(se) cu privire la evoluția relației voastre sentimentale. Încrederea este cuvântul de bază al poveștii voastre de iubire. Simţiţi că puteți prelua mai multe responsabilități, dar pentru asta trebuie să vă luaţi asupra voastră un angajament nou și un plan pe termen lung. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, sunteţi în sfârșit pregătiţi(te) să uitați trecutul și să mergeţi mai departe. Terminaţi cu regretele și nostalgia, priviţi spre viitor și vă veţi împlini!






Horoscop 15-21 februarie 2021, Rac:

Persoanele din jurul vostru vă încurajează să ieșiţi mai mult din casă; urmaţi-le sfaturile fără regret sau frică. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație, s-ar putea să nu staţi prea bine la capitolul colaborare și să vă grăbiţi cu partenerul(a) de viață. Nu creaţi probleme înşelătoare care își au adevărata sursă în neîncrederi și suspiciuni. Acest lucru dezvăluie o lipsă de încredere în voi.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Leu:

Aştrii sunt buni cu Leii. Dacă sunteţi singuri(e), aveţi şansa de a primi o invitație de la persoana perfectă. Nu este niciodată prea târziu să daţi o șansă celor pe care i-aţi refuzat cândva, scrie horoscop-urania.org în horoscopul săptămânal. Nu trebuie să vă fie teamă de ce este nou, ci dimpotrivă, să îmbrăţişaţi schimbarea.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Fecioară:

Iubirea domnește în viața voastră de zi cu zi; nicio problemă nu se arată în plan sentimental pentru Fecioare. Din contră, dacă nu v-aţi căsătorit deja, acest moment va veni în curând. Cel(a) pe care îl/o iubiţi v-a vrăjit cu răbdarea lui/ei. Iubirea este energia voastră!






Horoscop 15-21 februarie 2021, Balanţă:

Căutaţi libertatea în această săptămână. Caracterul vostru își revendică categoric spațiul de exprimare. Acest lucru vă va oferi mai multă încredere, mai ales în modul vostru de a iubi. Sunteţi într-o formă bună, iar acest lucru tinde să se schimbe și mai mult pe măsură ce iubiţi mai profund. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, întâlnirile promit să fie abundente în provocări.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Scorpion:

Săptămâna aceasta vă veţi redescoperi partenerul(a) de viață și vă veţi reaminti motivele pentru care v-aţi îndrăgostit. Deși, s-ar putea ca un eveniment neplăcut să vă deschidă ochii asupra acestor lucruri. Nu staţi pe gânduri dacă să fiţi mai toleranţi(te) și mai dispuşi(se) la compromisuri pentru ca lucrurile să funcționeze bine în relația voastră!


Horoscop 15-21 februarie 2021, Săgetător:

Aveţi bănuieli acolo unde nu e nevoie să le aveţi, nu este rodul instinctului vostru, ci al fricilor voastre. Ar fi indicat să treceţi peste ele pentru a vă atinge obiectivele în ceea ce privește dragostea. Predicând minciuna pentru a afla adevărul, este posibil să provocaţi reacții neobișnuite. Nu vă miraţi, va trebui doar să vă învinovăţiţi!






Horoscop 15-21 februarie 2021, Capricorn:

Viața voastră sentimentală traversează o perioadă prielnică, care se anunță a fi mai lungă decât v-aţi aștepta. În aceste zile aveţi toate șansele să primiţi o invitație specială, fie de la cel(a) drag(ă) vouă, fie de la admiratori(are) voștri(astre). Dacă sunteţi căsătoriţi(te) sau aveţi copii(le), viața voastră va fi plină, fericită, dar și obositoare în același timp.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Vărsător:

Viața voastră sentimentală e banală. Cumva vă complaceţi în situația în care sunteţi, chiar dacă nu sunteţi fericiţi(te) precum v-aţi dori. Atât timp cât lucrurile sunt frumoase în general, trebuie să fiţi mulţumiţi(te). Niciodată nu veţi găsi perfecțiunea!


Horoscop 15-21 februarie 2021, Peşti:

Dacă scopurile voastre în dragoste nu au fost încă atinse, săptămâna aceasta totul se schimbă, semnalează horoscopul săptămânii viitoare, scris de horoscop-urania.org. Proiecte din prezent, ambiții și aspirații; voi aveţi puterea de a schimba situația foarte repede. Viața voastră sentimentală ia o întorsătură radicală, sentimentele sunt sincere, iar relațiile sănătoase. Totul e minunat pentru voi!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS