Zodiac chinezesc, 7-13 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 7-13 decembrie 2020


Șobolan:

Artistul(a) din tine iese la iveală. Ai de făcut nişte cadouri şi alegi să le creezi singur(ă). Te încântă această activitate care îţi aduce atât plăcere, cât şi beneficii. O persoană din anturajul tău îţi poate înşela aşteptările, iar acest lucru va scoate la lumină sentimente pe care cu dificultate le poţi controla. Cere sfatul unui(ei) prieten(e) apropiat(e). Îţi va fi de folos în această privinţă.


Bivol:

Te preocupă ceva care are legătură cu siguranţa ta financiară sau stabilitatea emoţională. Poţi fi eroul(ina) săptămânii sau țicnitul(a) săptămânii, depinde doar de tine cum gestionezi situaţia. Generozitatea de care dai dovadă până la sfârşitul săptămânii va ajuta câţiva(teva) prieteni(e) (sau oameni pe care nu îi cunoşti) să depăşească un moment greu. Se anunţă o perioadă favorabilă pentru călătorii cu familia.


Tigru:

Preferi rutina în familie, dar nu trebuie să te superi dacă lucrurile nu îţi ies cum doreşti. Pot interveni evenimente pe care nu le anticipezi şi care te vor da puţin peste cap. Însă ia aceste situaţii ca pe nişte provocări care te vor ajuta să progresezi. Fii sincer(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi încearcă să nu te mai împotriveşti valului. Este indicat să acorzi atenţie sporită finanţelor.






Iepure:

Săptămâna aceasta te dedici unor proiecte noi, îţi canalizezi întreaga energie spre ducerea lor la final. Pot apărea izbucniri nervoase, discuţii dramatice, nervi, frustrări. Totul pentru că eşti prea concentrat(ă) pe anumite zone şi prea ignorant(ă) pentru altele. Colegii(ele) te pot acuza de încăpăţânare.


Dragon:

O săptămână excelentă pentru a-ţi face planuri şi bilanţuri economice. Încerci să te linişteşti din acest punct de vedere, să simplifici lucrurile astfel încât să te bucuri de lucruri simple, care nu implică nişte cheltuieli costisitoare. La serviciu pot apărea câteva bârfe despre tine care te înfurie. Nu poţi schimba vorbele lor, însă poţi schimba atitudinea ta.


Șarpe:

Te aşteaptă o săptămână aglomerată, în care îţi vei pune în practică talentele. Preiei iniţiativa şi poţi ajunge pe culmi înalte. Singura piedică eşti tu însuţi(ăţi), pentru că laşi imaginaţia să îţi zboare şi nu te poţi concentra suficient. Poţi face o bună impresie unor persoane influente şi cu poziţii autoritare, iar acest lucru să te ajute să propulsezi în carieră.






Cal:

Încrederea de sine şi magnetismul sunt la cote înalte în această săptămână. Oamenii iubesc să te aibă în preajmă. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să stârneşti interesul romantic al unei persoane apropiate. E o perioadă excelentă pentru a încerca lucruri noi, să accepţi invitaţii de a ieşi în oraş sau de a te implica în acţiuni de binefacere. Fii atent(ă) la sfaturile pe care le primeşti de la oamenii în vârstă.


Capră/Oaie:

O săptămână în care ar trebui să fii precaut(ă) în ceea ce priveşte promisiunile. Nu promite ceea ce nu eşti sigur(ă) că poţi respecta. Nu te angaja în acţiuni pentru care nu eşti pregătit(ă). Ascultă-ţi vocea interioară şi refuză ce nu este în conformitate cu valorile tale. Este recomandat, de asemenea, să fii precaut(ă) cu banii, mai ales dacă este vorba despre schimbări în casă sau schimbări de imagine.


Maimuță:

E o săptămână în care munceşti din greu şi poţi avea momente de descurajare dacă rezultatele nu sunt cele scontate. Pot apărea izbucniri nervoase şi discuţii în contradictoriu care te vor seca de energie. Indicat este să nu cedezi, oricât de frustrant ar fi un rezultat. Ridică-te şi ia-o de la capăt. Învingătorii(arele) sunt cei(le) care nu se dau bătuţi(te).






Cocoș:

Se anunţă o săptămână interesantă, cu multe proiecte atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Te poţi întâlni cu persoane influenţe care să aducă un plus în cariera ta. Păstrează-ţi însă realismul şi nu te înhamă la mai multe proiecte pe care să nu le poţi duce până la capăt sau care să te epuizeze. Acceptă şi faptul că poţi spune NU unor propuneri fără ca acest lucru să aibă o influenţă negativă asupra viitorului tău.


Câine:

O săptămână în care ai încredere în forţele proprii, eşti cu picioarele pe pământ şi îţi faci o mulţime de planuri. Eşti sensibil la abordările celorlalţi însă, deşi nu e rău să asculţi părerile altora, este indicat să faci aşa cum simţi că este mai bine pentru tine. O perioadă excelenta să-ţi reorganizezi viaţa şi să îţi pui ordine în priorităţi.


Mistreț:

O săptămână în care comunicarea este la nivel înalt, îţi faci cunoştinţe noi, participi la diverse evenimente din sfera ta de interes. Poate apărea şi o stare de tensiune, de confuzie şi este recomandat să-ţi păstrezi calmul şi să nu intri în vâltoarea evenimentelor, pentru a-ţi menţine starea de echilibru. Acţionează numai atunci când ai claritatea deciziilor, atenţie la bugetul personal!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS