14 decembrie 2020: Lună Nouă şi Eclipsă de Soare

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lună Nouă şi Eclipsă de Soare


Luna Nouă și Eclipsa de Soare vor aduce schimbări mari și neașteptate pe toate planurile. Ultima Lună Nouă din acest an va avea loc în data de 14 decembrie, în zodia Săgetător. Această Lună Nouă coincide cu o Eclipsă de Soare care ne va zgudui puțin prezentul.


Berbec:

Energia Eclipsei și a Lunii Noi vă poate duce visurile la înălțimi incredibile sau chiar vă poate trezi sufletul către noi aspirații. Evenimentul are loc într-un alt semn de foc, iar voi vă simţiţi pregătiţi(te) să înfruntați orice vă trimite Universul pe drumul vostru. Acesta este momentul să fiţi spontani(e).


Taur:

Chiar dacă schimbările sunt numeroase, ştiţi să le controlaţi și să le faceţi față cu succes. Fie că este vorba despre viața profesională sau de relațiile personale, sub această Lună Nouă stabiliţi limite ferme astfel încât să vă protejaţi sufletul. Vă cunoaşteţi prioritățile și renunţaţi la toxicitatea pe care alții(tele) o aduc în viața voastră.


Gemeni:

Această perioadă va aduce câteva schimbări neașteptate în viața sentimentală. Abilitățile voastre de comunicare vor fi cruciale pentru a evita neînțelegerile. Evitaţi orice dramă și rămâneţi cu picioarele pe pământ - nu vă îndepărtaţi prea mult de la valorile voastre.






Rac:

Faceţi o schimbare masivă în rutina voastră zilnică și asta doar datorită energiei puternice a eclipsei. Simţiţi nevoia să vă desprindeţi de vechile obiceiuri și faceţi tot posibilul să vă focalizaţi mai bine pe obiectivele personale.


Leu:

Această perioadă este un moment excelent pentru a vă lăsa creativitatea să zburde liberă. Alegeţi mediul în care vreţi să vă exprimaţi și mergeţi mai departe cu visurile voastre. Atitudinea voastră pozitivă vă va ajuta să vă împliniţi anumite dorințe.


Fecioară:

Fie viața de familie, fie percepția voastră cu privire la trecut vor fi grav zguduite de această Lună Nouă. Cel mai bun mod de a face față acestei energii confuze este să o canalizaţi în ceva productiv. Îndreptaţi-vă atenția asupra activităților care vă relaxează.






Balanţă:

Sunteţi binecuvântaţi(te) cu energie pozitivă din partea Universului, așa că profitaţi de această perioadă și apucaţi-vă să faceţi lucrurile pe care până acum le-aţi tot amânat. Pe plan personal păstraţi o minte deschisă și încercaţi să vă conectaţi cu mai mulți oameni.


Scorpion:

Banii și resursele voastre vor fi puternic afectate de această Lună Nouă. Încercaţi să fiţi atenţi(te) la cheltuielile inutile. Sezonul sărbătorilor este aici, însă este important să faceţi cadouri semnificative - nu uitaţi că gestul este cel care contează.


Săgetător:

Sunteţi pregătiţi(te) să vă schimbaţi viața? Luna Nouă vă va testa energia și flexibilitatea cu privire la nou. Continuaţi să experimentaţi până când sufletul vă va spune că este acolo unde trebuie să fie. Toată această perioadă îi/le va inspira pe cei(le) din jurul vostru să fie mai curajoși(ase) și să își asume riscuri.






Capricorn:

Luna Nouă din Săgetător vă va aminti să încetiniţi. Nu trebuie să fiţi productivi(e) mereu. De asemenea, este momentul să apreciaţi ceea ce aveţi deja. Folosiţi acest timp pentru a vă relaxa și a petrece mai mult timp în compania persoanelor dragi.


Vărsător:

Luna Nouă vă va aduce puțină energie instabilă în viața voastră. Când veţi simți că nu mai ştiţi care vă este locul în această lume, căutaţi sprijin în oamenii dragi din viața voastră. Dacă o ușă se închide pentru voi, priviţi în jur și veţi găsi alta. Nu vă fie teamă de schimbări.


Peşti:

Sunteţi foarte concentraţi(te) asupra vieții profesionale. Universul vrea să vă ajute să nu mai încercaţi să controlaţi fiecare situație, fiecare detaliu. Uneori este bine să faceţi un pas în spate și să vă lăsaţi conduşi(se) de divinitate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS