22 august - 22 septembrie 2020: Soarele tranzitează Fecioara

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
22 august - 22 septembrie 2020: Soarele tranzitează Fecioara


Ce ar trebui să facă Fecioarele?

În perioada acestui tranzit este bine să vă focalizaţi pe obiectivele clare. Ar fi indicat să vă faceţi programări la doctor pentru verificările anuale. Este o perioadă favorabilă și pentru a face cercetări și a decide care este cea mai bună dietă și cel mai bun regim de exerciții. La fel, este un moment prielnic și pentru a învăța sau a merge la cursuri de specializare. Curățenia, eliminarea lucrurilor nefolositoare care vă aglomerează casa, ordonarea actelor la birou sunt activități susținute de acest tranzit.


Berbec:

E momentul oportun să vă îmbunătățiți situația la serviciu. Dacă aveți probleme de concentrare, este indicat să vă reorganizați spațiul de lucru. Asigurați-vă că faceți suficient sport și aveți o dietă echilibrată, care să vă dea energie, în loc să o consume.


Taur:

Creativitatea se află la cote înalte și puteți explora noi feluri de exprimare a acesteia; învățați lucruri noi. Aveți ocazia să întâlniți un om minunat ori să petreceți momente agreabile cu persoana dragă. Veţi avea relații bune cu copiii.


Gemeni:

Aduceți lumină și optimism în căminul vostru. Veți soluționa unele probleme de familie prin discuții deschise. Sunt favorizate munca de acasă sau începerea unui proiect.


Rac:

Este o perioadă prielnică pentru toate formele de comunicare, în care puteți semna un contract sau negocia un acord. Socializarea este susținută în general, așa că este recomandat să ieșiți în lume și să profitați de ocaziile care vă vor ieși în cale.






Leu:

Veţi avea şanse să vă măriţi veniturile sau să concepeți noi idei legate de activități aducătoare de venituri. Dați atenție detaliilor și evitați să cheltuiți mai mult decât câștigați. Puneți în ordine facturile și contractele.


Fecioară:

Este o perioadă bună pentru Fecioare, pentru că Soarele vă luminează semnul. Este o şansă să o luați de la început, să vă stabiliți noi obiective și vise pe care doriți să le puneți în practică.






Balanţă:

Este momentul unui sfârșit de ciclu, al finalizărilor, al renunțării la ceea ce nu vă mai folosește. Nu vă agățați de trecut, în special de o relație care nu vă mai reprezintă. Veți avea ocazia să vă reinventați la sfârşitul lunii septembrie 2020, când Soarele va intra în semnul vostru.


Scorpion:

Este indicat să visați, să vă reevaluați ocaziile pentru a afla ce doriți de la viață. Sunt sprijinite activitățile de echipă și viața socială. Puteți să vă faceți noi amici(e), iar prieteniile existente vor fi consolidate.


Săgetător:

Soarele în Fecioară vă stimulează cariera și direcția spre care doriți să vă îndreptați. Dacă aveţi în gând să vă schimbaţi locul de muncă ori să reveniți la studii pentru a dobândi competențe, este o perioadă favorabilă. Aveți șanse de succes.






Capricorn:

Aveți ocazia să învățați ceva cu totul nou. Ați putea decide să reluaţi unele cursuri de pregătire ori calificare în unele domenii sau i-ați/le-ați putea învață pe alții(tele) ceva ce vă pasionează. Este momentul oportun și pentru călătorii la distanță sau rezolvarea unor probleme legale.


Vărsător:

Ați putea beneficia de sprijinul financiar al unor oameni sau instituții. Este important să vă verificați situația financiară în amănunt. Puneți totul în ordine, pentru a nu avea surprize mai târziu.


Peşti:

S-ar putea să rezolvați neînţelegerile din relațiile personale sau profesionale. Nu este exclus să întâlniţi un/o persoană romantic(ă) sau ați putea decide să vă căsătoriți. Aveţi grijă cui acordați încrederea voastră. Nu vă grăbiți în începerea unor relații noi, personale sau de afaceri.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS