Zodii (mai) mereu ghinioniste în data de 13

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodii (mai) mereu ghinioniste în data de 13


Rac:

Nativii(ele) acestei zodii sunt printre cei(le) mai sensibili(e) din tot zodiacul, dar știți voi ce stiți… ei(le) sunt pățiți(te) și de multe ori aveți ghinion când vreți să faceți ceva mai deosebit în viață! Racii trebuie să aibă mare grijă să nu înceapă nimic cu stângul, dar în data de 13 nu prea le merge nimic, așa că mai bine nu mai încep nimic. Dragilor(elor) dacă este vineri 13, feriți-vă de orice activitate care ar putea presupune riscuri!


Berbec:

Nativii(ele) din această zodie sunt cerebrali(e), încăpățânați(te) și hotărâți(te). Nu îi/le pasionează prea mult astrologia, previziunile și superstițiile. Dar tocmai Berbecii se numără printre zodiile care au mereu ghinion în data de 13. Dragilor(elor), lăsați încăpățânarea deoparte și nu insistați, dacă ceva nu merge bine când este 13 în calendar. Mai ales dacă este vineri 13!






Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt obișnuiți(te) cu ghinionul, îl numesc fatalitate, se resemnează, oftează și o iau de la capăt. Ei(le) au atât de mult optimism, încât nicio zi, oricât de rea, nu le poate ruina planurile. Dragilor(elor), oricât ați fi voi de blazați(te), feriți-vă totuși să începeți proiecte noi în zilele de 13. Mai bine vă bucurați de o plimbare, de o cafea sau de un film.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS