Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 30 mai 2020


Horoscop 30 mai 2020, Berbec:

Berbecii au noroc în dragoste în această zi. Se poate să fiţi invitaţi(te) la un eveniment restrâns, într-un cadru familial, unde veţi întâlni o persoană faţă de care aţi avut şi în trecut sentimente. Planetele vă sunt aliniate în aşa fel încât iubirea vă va învălui. Cine ştie, poate de această dată veţi avea noroc şi veţi începe o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 30 mai 2020, Taur:

Taurii trebuie să înţeleagă că nu pot obţine ceea ce îşi doresc exact atunci când îşi doresc. Aveţi curaj, munciţi, depuneţi efortul necesar pentru a le demonstra celor din jur că sunteţi în stare de lucruri uimitoare. Aştrii au veşti bune pentru voi atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere emoţional.


Horoscop 30 mai 2020, Gemeni:

Gemenii simt nevoie de atenţie din partea unei persoane speciale, mai ales în această zi. Dacă simţiţi nevoia să vă descărcaţi, să vă eliberaţi de stres, ieşiţi la aer liber, la o plimbare în parc, alături de prieteni(e) ori partenerul(a) vostru(astră) din dragoste. Spre seară s-ar putea să aflaţi o veste neaşteptată.


Horoscop 30 mai 2020, Rac:

Astăzi e una din acele zile în care trebuie să verifici totul de mai multe ori, înainte de a trece mai departe. Și nu doar la serviciu. Verifică dacă ai stins lumina, dacă ai încuiat ușa, dacă ai oprit gazul înainte să ieși din casă. Nu îți face griji, nu ai o problemă medicală. Doar că, în ultima perioadă, sarcinile zilnice au nevoie de mai multă atenție. E o fază care va trece cât de curând.


Horoscop 30 mai 2020, Leu:

Te lauzi că ai un excelent autocontrol, dar îl folosești eficient? E bine că reziști ispitei, dar subjugarea emoțiilor nu e sănătoasă. E o diferență între reținere și evitare, iar furia controlată este încă furie. Trebuie să îți exprimi emoțiile astăzi. Ia legătură cu persoana care ți-a greșit și spune lucrurilor pe nume.


Horoscop 30 mai 2020, Fecioară:

Niciodată nu poți fi prea bogat(ă), prea slab(ă) sau prea ordonat(ă), nu? În niciun caz! Astăzi ar trebui să îți regândești prioritățile și să spargi barierele. Mănâncă o prăjitură, cumpără un fleac, lasă-ți patul dezordonat. Nu mai fi atât de disciplinat(ă) astăzi pentru că puțin deranj în viața ta nu are cum să strice.


Horoscop 30 mai 2020, Balanţă:

Viața ta îți poate lăsa impresia că este împărțită în două părți în acest moment, de exemplu, distracție și plictiseală, afaceri și plăcere sau poate împliniri și neîmpliniri. Încercați să trăiți cu această dualitate și rezistați la nevoia de a alege o parte și de a rămâne acolo. Sunt ambele părți pozitive și s-ar putea să nu le vezi acum. Aveți agilitatea mentală de a face față acestui act de echilibrare, așa că folosiți-o.


Horoscop 30 mai 2020, Scorpion:

Ar trebui să te ocupi de ceea ce ai de făcut într-un ritm mai puternic decât în ​​mod normal. Un pic de efort suplimentar vă poate duce pe drumul bun chiar acum. Aceasta este o zi excelentă pentru tine și ești pregătit(ă) să obții exact ceea ce îți dorești, atât timp cât vei arăta ceea ce dorești. Vizualizați-vă viața așa cum doriți să fie și în curând viziunea voastră ar putea deveni realitate. Sacrificați ore suplimentare și efortul necesar și veți vedea rezultate.


Horoscop 30 mai 2020, Săgetător:

Astăzi, te-ai putea simți nepotrivit(ă) într-o relație. Nu ai cum să schimbi asta, așa că va trebui să iți invoci din nou atitudinea ta pozitivă. Acceptarea noilor responsabilități va fi cea mai bună modalitate de a trece prin asta, astfel încât voluntar să întreprinzi activități care îți plac și să lucrezi în ritmul propriu. S-ar putea să te simți introvertit(ă), dar acesta ar putea fi un lucru bun.


Horoscop 30 mai 2020, Capricorn:

Când vei fi pus(ă) la conducere, vei dovedi o combinație letală de obiectivitate și șarm care simplifică lucrurile pentru toată lumea. Te afli într-o poziție foarte bună, iar dacă cineva iese mai prost nu vei fi blamat(ă). Acest rol detașat vine cu beneficii, dar în curând îți vei dori să reintri în joc. Nu te îngrijora, vei primi șansa ta.


Horoscop 30 mai 2020, Vărsător:

Sunt multe emoții cu care toți oamenii pe care îi întâlnești se confruntă în aceste momente. Fii foarte atent(ă) cu fiecare pe care îl întâlnești și observă comportamentul celorlalți(te). De la casiera de la magazin, la cel(a) mai drag(ă) prieten(ă), oamenii pot fi în stare să izbucnească în lacrimi sau în râs la cea mai mică provocare. Fii pregătit(ă) pentru nivelul ăsta de incertitudine în interacțiunile tale și vei fi bine.


Horoscop 30 mai 2020, Peşti:

Dragostea ar trebuie să nu fie o povară, corect? Dacă ești în procesul de a te apropia de cineva, oprește-te. Stresul nu îți face bine. Argumente, conflict - astea nu sunt doar obstacole în a duce relația ta mai departe. Fă un pas în spate și oferă-i timp celeilalte persoane să realizeze cât de mult îi lipsești atunci când nu ești lângă ea.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS