Iunie 2020: Eclipsă de Lună în Săgetător și Eclipsă de Soare în Rac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Iunie 2020: Eclipsă de Lună în Săgetător și Eclipsă de Soare în Rac


Eclipsa de Lună în Săgetător va avea loc în data de 5 iunie 2020. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl luaţi în calcul în următoarea perioadă: veţi fi dornici să aspiraţi la libertate, să faceţi schimbări în viața personală și sentimentală, să vă înconjuraţi de persoane dragi sufletului vostru.

Simţiţi nevoia să abandonaţi ordinele de distanțare fizică și să evadaţi cu sufletele, să le permiteţi inimilor voastre să iubească mai profund ca niciodată.

De asemenea, veţi fi destul de deschiși(se) în ceea ce privește împărtășirea poveștilor voastre, veţi putea vorbi fără probleme despre ceea ce simţiţi, despre situațiile dificile, despre cele mai ascunse secrete.

Eclipsa de Soare în Rac va avea loc în data de 21 iunie 2020. Având în vedere că Racul este o zodie foarte sensibilă și familistă, energiile voastre vor fi îndreptate asupra vieții personale și a problemelor interne. Acesta va fi momentul perfect pentru a rezolva orice problemă de familie căreia nu i-aţi putut găsi rezolvare până acum.






Eclipsele solare aduc, de obicei, energii pozitive și având în vedere faptul că se va întâmpla în Rac, o zodie matură emoțional, veţi putea trata problemele sensibile într-un mod cât mai adecvat.

Puteţi folosi această perioadă pentru a vă motiva să faceţi schimbări importante în viața voastră și pentru a aduce optimism și energie pozitivă în relațiile cu oamenii din jurul vostru.






De asemenea, puteţi lucra la consolidarea fundației voastre interioare; cu cât sunteţi mai puternici, cu atât vă va fi mai ușor în viață. În relațiile personale, veţi încerca să faceţi pace cu trecutul, să iertaţi oamenii care v-au greșit și să vă concentraţi pe ce se întâmplă acum.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS