Zodiac chinezesc, 1-7 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 1-7 iunie 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Oricât de mult v-ar plăcea să munciţi, mai aveţi nevoie şi de pauză. Odihna vă ajută să vă eliberaţi de stres şi emoţii puternice. Păstraţi echilibrul în viaţa voastră. Nu lăsaţi presiunea cotidianului să vă îndepărteze de oameni şi să faceţi lucrurile care vă plac cu adevărat. Profitaţi de weekend pentru a vă relaxa.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Puteţi avea o săptămână aglomerată la locul de muncă. Se anunţă şi o promovare. Luaţi în calcul toate opţiunile. Dacă sunteţi singuri(e), sunt şanse mari să întâlniţi o persoană interesantă cu care să începeţi o relaţie pe termen lung. Dacă sunteţi implicaţi(te) deja într-o poveste de dragoste, petreceţi mai mult timp cu partenerul(a).


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Aveţi grijă să nu cădeţi în capcană crezând că puteţi schimba persoana pe care o iubiţi şi relaţia va deveni mai bună. Oamenii se schimbă greu. Să rămâneţi cu cineva în speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi la un moment dat, denotă o stare de negare. Fiţi deschişi(se) cu voi înşivă(sevă) şi luaţi măsurile care se impun.






Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

Aveţi grijă la exagerări. Aveţi tendinţa când să nu aveţi deloc încredere în voi, când să fiţi mult prea încrezători(are) şi să nu luaţi în calcul anumite riscuri. Fiţi mai flexibili(e), evitaţi conflictele. Aveţi şansa să vedeţi cât de multe aduce vorba dulce. Acasă puteţi face o impresie bună dacă petreceţi mai mult timp cu familia.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

Cuvintele mici, de bunătate, sunt ceea ce contează în această săptămână. Asiguraţi-vă că spuneţi ceea ce trebuie oamenilor din jurul vostru, pentru a primi acelaşi tip de tratament. Lucraţi întreaga săptămână la câştigarea încrederii persoanelor celorlalte, astfel încât să vă puteţi pune planurile în aplicare. Veţi resimţi progrese semnificative până la sfârşitul săptămânii, când este nevoie de mai multă relaxare şi odihnă decât până acum.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Asiguraţi-vă că spuneţi ceea ce trebuie în această săptămână, altfel pot apărea neînţelegeri. Cu atât mai mult în sfera relaţiilor cu persoanele dragi vouă. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie romantică, fiţi mai clari(e) în legătură cu sentimentele voastre. Nu lăsaţi loc de interpretări, altfel persoana în cauză va face doar presupuneri, iar unele pot să nu fie corecte.






Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Cu cât încercaţi să vă mişcaţi mai repede, cu atât parcă înaintaţi mai încet. Încercaţi o mişcare ponderată, astfel încât să nu apară frustrări dacă nu ies lucrurile aşa cum v-aţi fi dorit. Planificaţi totul cu înţelepciune şi fiţi realişti(ste) cu privire la rezultate. Spre mijlocul săptămânii acordaţi mai multă atenţie familiei voastre, în special persoanelor mai tinere.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Încercaţi să faceţi un efort ca să vă sincronizaţi cu persoanele din jurul vostru. Cineva foarte apropiat are nevoie de sprijinul şi de înţelepciunea voastră. Fiţi atenţi(te), căci se poate să nu vă ceară direct, ci doar să bată apropouri. Spre mijlocul săptămânii se anunţă unele mici obstacole în plan profesional, din cauza lipsei de comunicare mai clară cu partenerii(ele) sau colegii(ele). Rezervaţi-vă weekendul pentru momente de relaxare.


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

Se anunţă demararea unui nou proiect şi sunteţi foarte încântaţi(te) de ceea ce ar putea genera. Încercaţi, însă, să rămâneţi concentraţi(te) în ceea ce faceţi şi să nu presupuneţi că este o afacere încheiată. Este încă nevoie să mai lucraţi pentru stabilizarea situaţiei. Mai pot apărea şi situaţii domestice, legate de gospodărie sau un automobil, însă nu este nevoie să vă plângeţi de milă. Toată săptămâna va fi presărată cu momente mai puţin tensionate, cu râs şi voie bună, care să vă relaxeze şi să vă binedispună.






Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Vi se poate părea că săptămâna va trece foarte greu. Totuşi, nu vă pierdeţi concentrarea şi rezolvaţi tot pe parcursul zilelor de lucru. Lăsaţi-vă weekendul pentru ceva mai creativ şi inspiraţional, astfel încât să vă reîncărcaţi bateriile pentru următoarea săptămână. Se anunţă concerte, spectacole sau piese de teatru la orizont. Distracţie plăcută!


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Nu, nu vi se pare că unii oameni din jurul vostru manifestă atitudini incomode. Doar că trebuie să vă comportaţi cu mult tact în preajma lor. Verificaţi de două ori fiecare plan, fiecare rută stabilită. S-ar putea să fie nevoie de câteva ajustări pe parcursul săptămânii, iar dacă aveţi deja în minte structura, vă va fi uşor să faceţi modificări. Rămâneţi pozitivi(e) şi nu vă destabilizaţi.


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Nu are rost să vă supăraţi dacă lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi. Nu vă va ajuta deloc să vă plângeţi de milă. Universul are pregătite alte uşi deschise dacă vi se închid cele de acum. Urmăriţi oportunităţile şi vă va fi mult mai uşor să vă daţi seama că aveţi alternative. Urmaţi-vă pasiunile, gândiţi-vă bine la ceea ce vreţi cu adevărat. Weekendul se anunţă relaxant.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS