Zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Vă număraţi printre persoanele avantajate de luna iunie, iar în viaţa voastră se pot întâmpla lucruri minunate chiar după Luna Plină din 5 iunie. Bucuraţi-vă de tot ce vă oferă viaţa şi nu uitaţi să trăiţi clipa.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Nu vă forţaţi norocul deoarece aţi putea pierde tot ce aţi reușit să strângeţi până acum. Nu este o perioadă favorabilă pentru investiții sau pentru a vă asuma riscuri inutile. Staţi la adăpost!


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Nu vă mai lăsaţi influenţaţi(te) de părerile persoanelor din jur. Bucuraţi-vă de viață în stilul propriu și schimbaţi abordarea.






Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

Lăsaţi grija zilei de mâine deoparte și fiţi fericiţi(te) de prezent. Încercaţi să vă menţineţi gândurile pozitive și eliminaţi-le pe cele încărcate de pesimism. Veţi avea doar de câștigat.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

În această lună aştrii se aliniază în favoarea voastră, iar această vară va fi una în care vă veţi redescoperi, veţi beneficia de resurse nebănuite și vă veţi ajuta de creativitate pentru a face lucruri mărețe.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Orice gest necugetat vă poate costa mai mult decât credeţi. Nu vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma! Aveţi grijă cui îi încredinţaţi secretele voastre și în cine vă puneţi încrederea. Nu este o conjunctură astrală prea fericită pentru voi.






Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Se anunță o vară fierbinte pentru voi. V-aţi putea întâlni dragostea, una pasională și de vis. Acţionaţi în conformitate cu inima voastră și lăsaţi-o pe ea să vorbească.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Aţi putea fi în sfârșit recompensaţi(te) pentru eforturile depuse la locul de muncă. Vorbim despre o promovare sau o mărire de salariu. Dar, aveţi grijă la sănătate!


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

Încercaţi să cunoaşteţi oameni noi deoarece cei cu care vă anturaţi acum s-ar putea să vă dezamăgească. Ar fi o reală pierdere să staţi în compania unor oameni care nu vă apreciază așa cum meritați.






Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Aţi putea avea parte de relații tensionate cu persoanele din jurul vostru în luna iunie, motiv pentru care sunteţi îndemnaţi(te) să vă menţineţi calmul și să nu spuneţi cu voce tare tot ce gândiţi. În caz contrar, veţi avea de pierdut!


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Luptaţi pentru ce vă doriţi și nu vă lăsaţi doborâţi(te) de obstacole! Lucrurile bune în viață se obțin cu efort. Nu aşteptaţi ca totul să vă pice din cer pentru că veţi rămâne dezamăgiţi(te).


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Este o lună cu suişuri şi coborâşuri pentru voi. Puteţi câştiga pe unele planuri, dar la fel de uşor puteţi pierde pe altele. Încercaţi să nu fiţi prea duri(e) cu voi înşivă(sevă).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS