Lucrurile mărunte care te fac cu adevărat fericită, în funcție de zodia ta

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lucrurile mărunte care te fac cu adevărat fericită, în funcție de zodia ta

Berbec:

Toată activitatea din lume nu te va face fericită, dacă mintea ta este într-un loc negativ. Faci toate lucrurile ca la carte, însă, din când în când, meriți timp și pentru tine. Îți recomandăm să explorezi o pasiune veche de-a ta, precum cititul, pictatul sau yoga care te vor elibera de orice strop de energie negativă, iar tu vei fi mai relaxată și mai fericită.


Taur:

Tu te cunoşti cel mai bine și nimeni altcineva nu va ști de ce exact ai nevoie într-un anume moment. Așa că, de ce să nu ai o zi de răsfăț? Știm că îți reîncarci bateriile, cel mai bine, când ești singură. Te sfătuim să ieși în oraș, să îți comanzi mâncarea preferată acasă sau să vizionezi câteva episoade din serialul preferat. Retrage-te din jurul celorlalți și bucură-te de propria prezență.


Gemeni:

Mereu organizezi cele mai frumoase petreceri și tot timpul eşti acolo când oamenii îți cer ajutorul. Însă și tu ai nevoie să vorbești, nu doar să asculți. Așa că fă o ieșire spontană, la o cafea, cu prietena cea mai bună, departe de grupul vostru de prieteni și pune-o la curent cu ultimele noutăți, dar și cu lucrurile bune și rele din viața ta. Vei fi surprinsă cât de bine te simți să vorbești despre tine și nu să-i asculți pe alții.






Rac:

Preiei, cu ușurință, sentimentele celor din jur, iar de multe ori, se întâmplă să rămâi blocată într-o anumită stare negativă. Fie de stres, supărare sau nervozitate, aceste sentimente te pot acapara ușor. Îți recomandăm să ieși din casă, să te plimbi sau să mergi la teatru, deoarece te vei pierde în tot ce înseamnă frumos, iar starea ta se va schimba radical.


Leu:

Îți place să primești complimente, tocmai de aceea, îți ajuți toți prietenii la nevoie. Recunoștința lor te pune pe tine în centrul atenției, iar fapta își pierde din semnificație. Îți sugerăm să faci un gest de caritate sau o sesiune de voluntariat, pentru a realiza că este mai important să ajuți, decât să ți se mulțumească pentru ajutor.


Fecioară:

Încetează a mai fi perfecționistă! Este uman să greșești iar un eșec nu te va marca pe viață. Încearcă să identifici lucrurile pozitive din viața ta și pe tot succesul de care beneficiezi acum. Dacă te blochezi doar pe lucrurile negative, atunci nu vei reuși să ieși din acest impas.






Balanţă:

Nu face lucruri doar de dragul de a le face! Doar pentru că te simți inconfortabil într-o situație, nu înseamnă că este ok ce ți se întâmplă și tu ai puterea de a schimba acest lucru. Dacă serviciul într-un magazin este prost, atunci informează angajații de acest lucru. Acordă-ți mai mult credit și încearcă să ai mai multă încredere în tine, iar viața ta se va schimba în bine.


Scorpion:

Atitudinea ta negativă se va resimți, întotdeauna, iar lucrurile nu se vor derula după cum îți doreşti. Da, zodia ta are un pesimism aparte, dar tu poți schimba acest lucru. Gândește pozitiv și încearcă să găsești un lucru bun chiar și în cele mai rele situații.


Săgetător:

Ești o fire spontană și îți place să rişti, dar și aceste lucruri pot cauza complicații. Noi te sfătuim să acorzi mai mult timp și mai multă atenție unor lucruri pe care ți le doreşti cu adevărat. Astfel, vei reuși să ai experiența unei excursii planificate, chiar dacă dorința de a fi spontană va fi estompată.






Capricorn:

Vrei să crezi despre tine că ești o persoană realistă, cu picioarele pe pământ, dar ai și o doză de negativitate în gândirea ta. Încearcă, pentru o perioadă, să vezi lucrurile bune din viața ta, chiar dacă nu eşti obișnuită cu acestea, iar tu vei fi mai fericită.


Vărsător:

Sfatul nostru este să nu iei totul personal! Chiar și celor mai buni dintre noi li se întâmplă să greșim, iar unele lucruri nu sunt menite să se întâmple. Cu cât reușești să priveşti viața într-o lumină pozitivă, cu atât mai mult vei deveni o persoană fericită. Știm că îți iei multe angajamente, dar îți recomandăm să le faci pe toate, pas cu pas.


Peşti:

Ai tendința de a rămâne în zona ta de confort, iar aceasta poate deveni ușor plictisitoare. Te încurajăm să faci acele lucruri mici, pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci, dar n-ai avut curajul. Mergi la sală, vorbește cu acea prietenă de care ți-e dor sau învață o nouă limbă, iar tu vei fi mai fericită cu cine ești.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS