Horoscopul zilei de vineri, 1 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 1 noiembrie 2019


Horoscop 1 noiembrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, aştrii au veşti bune în dragoste pentru voi. Dacă aţi cunoscut o persoană specială, aveţi ocazia de a trasa anumite concluzii şi de a vă planifica următorii paşi pentru a-i putea cuceri inima pentru totdeauna. Aveţi grijă, fiţi sinceri, oneşti, deschişi, dar mai ales înţelegători pentru a lăsa această persoană să vă descopere aşa cum sunteţi voi cu adevărat.


Horoscop 1 noiembrie 2019, Taur:

Taurii au parte de o zi liniştită, plăcută, în prezenţa celor dragi, chiar şi la serviciu. În ultima vreme, mai mulţi colegi de la locul de muncă şi-au dovedit încrederea, loialitatea faţă de voi, motiv pentru care puteţi trece de pragul profesional pentru a îi cunoaşte şi într-un mediu diferit. În plus, unul dintre aceştia îşi va sărbători în curând ziua de naştere, gândiţi-vă bine ce cadou ar fi mai potrivit pentru a impresiona.


Horoscop 1 noiembrie 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de o perioadă fructuoasă în dragoste. Deschideţi-vă inima în faţa celor care merită şi trăiţi viaţa la intensitate maximă. Fiţi însă cumpătaţi şi nu vă aruncaţi cu capul înainte dacă nu sunteţi siguri că povestea voastră poate avea un viitor. La serviciu, lucrurile stagnează, însă, cât de curând veţi avea surprinderea de a fi promovaţi.






Horoscop 1 noiembrie 2019, Rac:

Nativii din Rac îşi vor petrece ziua înconjuraţi de prieteni. Încă de dimineaţă veţi fi alături de numeroşi oameni care ţin la voi şi alături de care veţi porni într-o aventură care poate fi reprezentată de o excursie sau o petrecere. Bucuraţi-vă de aceste momente unice în care vă veţi crea amintiri pentru toată viaţa. Pe plan personal, veţi primi o veste importantă care vă va aduce şi mai multă bucurie.


Horoscop 1 noiembrie 2019, Leu:

Veţi fi în defensivă pe parcursul întregii zile şi vă veţi simţi atacaţi din toate părţile. Totuşi, acest lucru doar de felul în care voi priviţi lucrurile. Încercaţi să vă puneţi şi în locul persoanelor cu care intraţi în contact pentru a înţelege mai bine situaţia. Vă veţi pune întrebări existenţiale şi veţi căuta răspunsuri care nu există. Încercaţi să vă reveniţi cât mai repede şi să faceţi acele lucruri pe care vi le-aţi propus şi de care alte persoane dragi din viaţa voastră depind.


Horoscop 1 noiembrie 2019, Fecioară:

Astăzi veţi simţi nevoia să ieşiţi în natură, să vă relaxaţi şi să faceţi ceea ce vă place mai mult. Încercaţi să găsiţi o soluţie pentru a vă putea îndeplini această dorinţă, chiar dacă există riscul să faceţi pe cineva să sufere. Dacă veţi reuşi să explicaţi îndeajuns de bine, aţi putea să eliminaţi orice risc. Încărcaţi-vă cu energie pentru zilele care urmează în care veţi fi puşi în faţa unor situaţii destul de complicate.






Horoscop 1 noiembrie 2019, Balanţă:

Balanţa ar putea avea astăzi un moment de cumpănă, întrebându-se unde au dispărut toţi prietenii atunci când are mai are nevoie. Ar putea fi o idee bună să vă analizaţi şi să vă concentrați asupra dvs. pentru o schimbare. Este foarte indicat să vă evaluaţi prietenii, pentru că nu contează numărul, ci calitatea acestora. Încercaţi să vă înconjuraţi de oameni pe care vă puteţi baza şi nu de persoane care doar vă susţin verbal.


Horoscop 1 noiembrie 2019, Scorpion:

Scorpionul întâlneşte azi un coleg misterios la locul de muncă. Este vorba despre o persoană nouă, pe care o găsiţi foarte atrăgătoare. S-ar putea să simți o dorință stranie de a comunica cu această persoană, iar asta este perfect normal atunci când vă place cineva. Totuşi, încearcă să nu renunţi la logică şi poate că este mai bine să studiezi persoana înainte să te arunci cu capul înainte într-o relaţie.


Horoscop 1 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii par să aibă astăzi probleme financiare și discuţii care le dau bătăi de cap. O plimbare s-ar putea să fie o idee bună, care să vă ajute să vă limpeziţi mintea. De asemenea, încercaţi să mai petreceţi timp şi singur, gândindu-vă ce fel de strategie să abordaţi în perioada imediat următoare, pentru a ieşi din impasul financiar.






Horoscop 1 noiembrie 2019, Capricorn:

Capricornii sunt ceva mai sensibili decât de obicei și mult mai puțin practici și disciplinați. Astăzi, veţi învăţa din greşelile altora. O rudă apropiată sau un prieten drag trece printr-o cumpănă destul de serioasă. Din păcate, nu o veţi putea ajuta în niciun fel. În schimb, trageţi concluzii pentru a vă asigura că în viitor nu veţi face aceeaşi greşeală. Asigurați-vă că vă concentrați mai mult decât de obicei, deoarece emoțiile pot influența unele decizii.


Horoscop 1 noiembrie 2019, Vărsător:

Deşi sunt analitici şi au o viteză rapidă de reacţie, astăzi, Vărsătorii nu se simt în elementul lor. Vă simţiţi legaţi la limbă şi neputincioşi. Din punct de vedere sentimental, treceţi printr-o perioadă dificilă, dar gândiţi-vă că nu sunteţi singurii care au trecut prin asta. Fiţi înţelegători şi oferiţi puţin spaţiu partenerului de viaţă. Lucrurile bune urmează să se întâmple.


Horoscop 1 noiembrie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii sunt capricioşi. Veţi scăpa de o problemă care v-a tot măcinat de ceva vreme. La amiază, obţineţi o sumă importantă de bani care vă va ajuta să scăpaţi de o datorie mai veche. Nu uitaţi, însă, că problema banilor va apărea din nou. Aşa că încercaţi să faceţi un plan de economii şi să vă puneţi într-o ordine priorităţile pentru a nu mai întâmpina astfel de dificultăţi. Seara, primiţi veşti de la un prieten cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS