Top 3 zodii de femei care îşi vor încheia relaţia de dragoste în 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii de femei care îşi vor încheia relaţia de dragoste în 2019


Taur:

Femeia Taur va lua o decizie care îi va schimba într-adevăr viaţa în bine în anul 2019. Trădările, comunicarea inexistentă şi temperamentul toxic o vor forţa să pornească singură pe alt drum. Şi poate că aşa e cel mai bine. Nu staţi într-un mediu care vă aduce nefericirea doar pentru că aşa v-aţi obişnuit. Nu veţi face decât să vă distrugeţi starea emoţională. Căutaţi bucurie şi motive de a zâmbi în fiecare zi, căutaţi-le până în momentul în care, atunci când veţi cunoaşte pe cineva special, veţi simţi că aţi ajuns cu adevărat „acasă”.


Scorpion:

Femeia Scorpion vrea libertate, iar dacă nu îi este oferită, atunci va pune piciorul în prag. Nu poţi ţine lângă tine cu forţa o persoană care îşi doreşte spaţiu personal. Aceşti nativi au de obicei mulţi prieteni, sunt deschişi, comunicativi, sociabili şi dornici constant de petrecere. Acest lucru nu înseamnă că sunt în stare să trădeze partenerul, iar geloziile nefondate nu îşi vor avea niciodată locul în viaţa lor. Din aceste motive, femeia Scorpion s-ar putea să pună capăt unei poveşti de dragoste pe care o consideră toxică în 2019 şi să încerce să petreacă mai mult timp cu propria persoană, în următoarea perioadă.


Peşti:

Femeile aflate în această zodie s-ar putea să fie puse într-o situaţie, de data aceasta, fără scăpare. Dacă aţi comis o greşeală, cereţi-vă iertare, încercaţi să îndreptaţi situaţia, iar dacă nu se va putea, nu vă rămâne decât să vă asumaţi responsabilitatea faptelor voastre. Trebuie să înţelegeţi de altfel că viaţa vă poate oferi o şansă, dar oamenii nu sunt obligaţi să o facă. Dacă partenerul vostru va decide că nu mai puteţi face parte din povestea lui de iubire şi că nu mai puteţi forma un cuplu, ei bine, va trebui să vă resemnaţi şi să mergeţi mai departe.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS