Horoscop Urania zilnic: duminică, 5 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 5 februarie 2017


Horoscop 5 februarie 2017, Berbec:

Ziua de duminică este despre viaţa personală; încercaţi să vă faceţi ordine în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Astrele vă recomandă să nu vă grăbiţi şi, cel mai important, să gândiţi la rece toate deciziile pe care aţi vrea să le luaţi. Aveţi încredere în voi că faceţi ce trebuie pentru viitorul vostru!


Horoscop 5 februarie 2017, Taur:

Înainte de o săptămână cu adevărat aglomerată, profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile; activităţile în aer liber vă pot ajuta să vă detaşaţi de toate problemele pe care le aveţi la locul de muncă. Spre seară, o discuţie cu partenerul/a de cuplu vă ajută să fiţi mai optimişti/ste şi să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 5 februarie 2017, Gemeni:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; este posibil să aveţi câteva idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare. De asemenea, după orele prânzului primiţi o propunere de colaborare pentru un proiect cu multe şanse de reuşită din partea unei persoane dragi, cel mai probabil membru al familiei.


Horoscop 5 februarie 2017, Rac:

Prima parte a zilei va fi foarte frumoasă şi relaxantă; vă bucuraţi de momente frumoase, care deja fac parte din rutina de weekend, alături de partenerul/a de cuplu. După orele prânzului este posibil să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru cumpărături sau chiar întâlniri cu membrii familiei sau prieteni.


Horoscop 5 februarie 2017, Leu:

Astăzi vă confruntaţi cu mici probleme la locul de muncă; din fericire, vă înzestraţi cu multă răbdare şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de această situaţie de unii/ele singuri/e. După orele prânzului, primiţi o vizită din partea unei persoane dragi, care vă aduce o veste frumoasă pe care o aşteptaţi de mult timp.


Horoscop 5 februarie 2017, Fecioară:

Ziua de duminică aduce clipe frumoase şi relaxante, pe care le petreceţi în compania partenerului/ei de cuplu sau a membrilor familiei. Nu aveţi foarte multe planuri pentru astăzi, însă faceţi tot posibilul să uitaţi de probleme şi sarcini înainte de o săptămână aglomerată. Seara vă poate scoate în cale o persoană interesantă ce va juca un rol important în viitorul vostru.


Horoscop 5 februarie 2017, Balanţă:

După această perioadă de foc, încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipele petrecute alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Urmează o perioadă la fel de aglomerată, însă de data aceasta sunteţi liniştiţi/e şi aveţi mai multă răbdare. Spre seară, o discuţie cu o persoană foarte dragă vă poate ajuta să vedeţi viaţa altfel.


Horoscop 5 februarie 2017, Scorpion:

Ziua de duminică este dedicată vieţii profesionale; aveţi de făcut un plan detaliat pentru un proiect de amploare ce vă poate aduce beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte bugetul. Spre seară, mergeţi în oraş alături de partenerul/a de cuplu sau prieteni dragi la un eveniment special.


Horoscop 5 februarie 2017, Săgetător:

Astăzi încercaţi să rezolvaţi o problemă din trecut pe care aţi tot amânat-o din teama de a nu vă răni persoanele dragi. În sfârşit vă luaţi inima în dinţi şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi această situaţie o dată pentru totdeauna. Din fericire, primiţi susţinere din partea partenerului/ei de cuplu şi reuşiţi să treceţi mai uşor peste acest moment.


Horoscop 5 februarie 2017, Capricorn:

Ziua de duminică este dedicată relaxării pentru voi; nu aveţi foarte multe de făcut, aşa că profitaţi de primele ore ale dimineţii pentru a lenevi puţin mai mult decât de obicei în pat. După orele prânzului, este posibil să primiţi vizita unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 5 februarie 2017, Vărsător:

Profitaţi de ziua de duminică pentru a vă concentra mai mult asupra proiectelor personale; încercaţi să găsiţi soluţii la problemele existente şi să veniţi cu idei noi pentru proiectele aflate în desfăşurare astfel încât să obţineţi rezultate frumoase pe plan financiar. O persoană dragă vă poate da un sfat care vă va ajuta mult.


Horoscop 5 februarie 2017, Peşti:

Astăzi este o zi dedicată vieţii profesionale; aveţi multe de rezolvat şi faceţi tot posibilul să vă planificaţi cât mai bine ziua astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Partenerul/a de cuplu vă pregăteşte o surpriză frumoasă; poate fi vorba despre un cadou pe care vi-l doriţi de mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS