Horoscop Urania zilnic: luni, 6 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 6 februarie 2017


Horoscop 6 februarie 2017, Berbec:

Apare o oportunitate de colaborare foarte importantă, cu multe beneficii frumoase pentru voi; sunteţi tentaţi/e să o acceptaţi, însă o discuţie cu partenerul/a de cuplu sau o persoană de încredere vă face să înţelegeţi că este mai bine să rămâneţi concentraţi/e asupra planurilor şi proiectelor pe care deja le aveţi în desfăşurare. Nu vă aglomeraţi pentru că nu veţi mai putea duce prea multe.


Horoscop 6 februarie 2017, Taur:

Astăzi reuşiţi să încheiaţi câteva colaborări importante pe care şefii le aşteptau de ceva timp. Aveţi multă încredere în voi şi daţi dovadă de profesionalism în toate activităţile din cursul acestei zile. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 6 februarie 2017, Gemeni:

Vă confruntaţi cu o mică problemă la locul de muncă şi faceţi tot posibilul să o rezolvaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât daunele să fie cât mai mici; colegii/ele de echipă vă vin în ajutor şi vă oferă câteva sfaturi importante. Ţineţi cont de părerile lor, însă aveţi mai multă încredere în voi, aşa că vă lăsaţi ghidaţi/te de intuiţie şi găsiţi soluţii foarte bune.


Horoscop 6 februarie 2017, Rac:

La locul de muncă poate apărea o mică probleme de comunicare cu şefii sau colegii/ele de echipă; daţi dovadă de profesionalism şi faceţi tot posibilul să îi convingeţi pe aceştia ca doar au interpretat greşit cuvintele voastre. Spre seară, încercaţi să vă ajutaţi partenerul/a de cuplu la un proiect important pentru el/ea.


Horoscop 6 februarie 2017, Leu:

Trebuie să faceţi câteva schimbări bruşte pe plan profesional; o situaţie delicată vă dă peste cap planurile însă, din fericire, vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism în toate sarcinile pe care le administraţi. Superiorii sunt impresionaţi de modul în care rezolvaţi această problemă şi vă pot recompensa cu un bonus substanţial.


Horoscop 6 februarie 2017, Fecioară:

În viaţa voastră îşi face apariţia o persoană din trecut, care a însemnat foarte mult pentru voi. Aceste momente vă pot da peste cap planurile voastre, însă încercaţi să vă păstraţi calmul astfel încât să luaţi cele mai bune alegeri. Vreţi să vă concentraţi asupra prezentului fără a vă mai hrăni cu amintiri dureroase.


Horoscop 6 februarie 2017, Balanţă:

La locul de muncă sunteţi nevoiţi/te să faceţi câteva schimbări în proiectele de care vă ocupaţi; nu aveţi foarte multă răbdare, însă astrele sunt de partea voastră şi vă scot în cale o persoană destul de importantă, care vă va ajuta mult în aceste momente. Spre seară, comunicaţi deschis şi sincer cu partenerul/a de cuplu; nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.


Horoscop 6 februarie 2017, Scorpion:

Lucrurile par să evolueze treptat şi frumos pentru voi, motiv pentru care sunteţi mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. În sfârşit, planurile şi ideile voastre încep să dea roade şi să vă aducă beneficii nu doar în viaţa profesională, ci şi în ceea ce priveşte bugetul. Este posibil ca în scurt timp să primiţi un bonus substanţial de pe urma muncii depuse.


Horoscop 6 februarie 2017, Săgetător:

Astrele vă înzestrează cu multă răbdare astăzi, motiv pentru care îndrăzniţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Acesta este un moment foarte bun pentru întâlniri, discuţii şi negocieri cu privire la proiectele viitoare. Aveţi şansa să atrageţi de partea voastră câţiva parteneri/e dispuşi/se să investească în ideile pe care le aveţi.


Horoscop 6 februarie 2017, Capricorn:

Ziua de luni vă găseşte puţin nervoşi/ase; sunteţi în urmă cu sarcinile profesionale şi continuaţi să primiţi sarcini pe care trebuie să le rezolvaţi într-un timp record. Îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă, vor exista câţiva/teva care vor fi de acord să preia o parte din treburile voastre. Profitaţi de seara liniştită pentru a vă odihni şi a vă face puţină ordine în gânduri.


Horoscop 6 februarie 2017, Vărsător:

La locul de muncă vă confruntaţi cu o mică problemă într-un proiect important; din fericire vă păstraţi calmul şi nici nu vă grăbiţi în deciziile pe care trebuie să le luaţi. O discuţie cu unul dintre superiori vă poate ajuta să veniţi cu un plan foarte bun astfel încât să rezolvaţi totul într-un timp record; învăţaţi să aveţi mai multă încredere în voi!


Horoscop 6 februarie 2017, Peşti:

Astăzi sunteţi liniştiţi/te şi cu zâmbetul pe buze; aveţi multă încredere în voi indiferent de sarcinile pe care trebuie să le rezolvaţi. După orele prânzului, participaţi la o întâlnire de afaceri, unde trebuie să negociaţi un contract destul de important. Daţi dovadă de profesionalism şi chiar reuşiţi să vă impresionaţi partenerii/ele cu ideile pe care le prezentaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS