Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 4 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 4 februarie 2017


Horoscop 4 februarie 2017, Berbec:

Lucrurile care se întâmplă în jurul vostru vă ţin ocupaţi(te) şi nu aveţi timp să vă terminaţi sarcinile profesionale. Important este să vă păstraţi optimismul şi să aveţi mai multă încredere în voi deoarece aveţi şansa să depăşiţi aceste momente dificile.


Horoscop 4 februarie 2017, Taur:

Ziua de sâmbătă vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi foarte relaxaţi(te) şi reuşiţi să vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale. După orele prânzului, este posibil să vă concentraţi asupra detalierii unui plan pentru un proiect destul de important pentru voi. Seara este un moment bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 4 februarie 2017, Gemeni:

Astăzi nu reuşiţi să vă concentraţi, motiv pentru care încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile şi proiectele obişnuite, care nu au nevoie de foartă multă atenţie. După orele prânzului puteţi face o scurtă călătorie alături de partenerul/a de cuplu, iar acest lucru vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit.


Horoscop 4 februarie 2017, Rac:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de câteva parteneriate importante; este posibil să obţineţi acordul de colaborare pentru un proiect frumos şi important, ce vă va aduce beneficii incredibile. După orele prânzului, vă bucuraţi de momente speciale în compania persoanei iubite sau a unui prieten/e foarte drag/ă.


Horoscop 4 februarie 2017, Leu:

Sunteţi uşor nemulţumiţi(te) de bugetul pe care îl aveţi, motiv pentru care vă puneţi imaginaţia la contribuţie şi faceţi tot posibilul să găsiţi modalităţi creative pentru a vă reduce din cheltuieli. De asemenea, aveţi multe idei bune pe care încercaţi să le puneţi în aplicare pentru proiectele de care vreţi să vă ocupaţi.


Horoscop 4 februarie 2017, Fecioară:

În ultima perioadă problemele profesionale v-au dat mari bătăi de cap; vă simţiţi uşor obosiţi(te), însă continuaţi să vă concentraţi astfel încât să găsiţi cât mai repede soluţii eficiente pentru a depăşi obstacolele pe care le întâmpinaţi. Spre seară, comunicaţi deschis cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 4 februarie 2017, Balanţă:

Schimbările din ultima perioadă au fost destul de complicate pentru voi; aţi încercat să ţineţi pasul cu acestea şi v-aţi descurcat de minune. Deşi v-aţi atins obiectivul, vă simţiţi obosiţi(te) şi aveţi nevoie de odihnă. Câteva zile libere sunt recomandate pentru a vă încărca bateriile.


Horoscop 4 februarie 2017, Scorpion:

Sunteţi uşor irascibili/e din cauza problemelor cu care vă confruntaţi; din fericire, colegii/ele de echipă vă vin în ajutor. Împreună reuşiţi să găsiţi soluţii eficiente şi într-un timp destul de scurt. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu sau a unor prieteni/e dragi la un eveniment frumos.


Horoscop 4 februarie 2017, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte relaxaţi(te) şi este recomandat să rămâneţi aşa. Este posibil să apară un mic conflict în familie, iar oamenii din jurul vostru mizează pe puterea voastră de convingere şi pe judecata obiectivă. Trebuie să rămâneţi calmi/e şi să analizaţi cu atenţie situaţia înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 4 februarie 2017, Capricorn:

La locul de muncă pot apărea câteva neînţelegeri între colegii/ele de echipă; este foarte important să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să aplanaţi discuţiile astfel încât să nu apară conflicte dificile. După orele prânzului, primiţi o invitaţie la un eveniment special.


Horoscop 4 februarie 2017, Vărsător:

O veste primită în această dimineaţă vă dă planurile peste cap; sunteţi nevoiţi(te) să amânaţi o călătorie pentru a rezolva această problemă cu care vă confruntaţi. Nu trebuie să fiţi îngrijoraţi(te), astrele sunt în favoarea voastră şi vă vor ajuta să rezolvaţi totul într-un timp foarte scurt.


Horoscop 4 februarie 2017, Peşti:

Astăzi este recomandat să încercaţi să vă relaxaţi mai mult astfel încât să vă concentraţi aşa cum trebuie asupra micilor probleme pe care le-aţi lăsat nerezolvate în această săptămână. Colegii/ele de echipă vă oferă o mână de ajutor şi împreună găsiţi soluţii creative pentru orice situaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS