Horoscop Urania zilnic: joi, 16 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 16 februarie 2017


Horoscop 16 februarie 2017, Berbec:

O oportunitate foarte frumoasă de colaborare pe plan profesional vă poate pune zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineţii. Nu mai staţi pe gânduri, acceptaţi oferta propusă; aveţi timp suficient să faceţi planurile pentru următoarea perioadă.


Horoscop 16 februarie 2017, Taur:

Lucrurile ies aşa cum vă doriţi joi; intuiţia funcţionează foarte bine şi vă poate ajuta să luaţi câteva decizii importante în parteneriatele aflate în desfăşurare astfel încât să aveţi cele mai bune rezultate într-un timp destul de scurt.


Horoscop 16 februarie 2017, Gemeni:

Astrele sunt astăzi de partea voastră în ceea ce priveşte viaţa personală; relaţiile cu oamenii din jurul vostru, în special cele sentimentale, decurg fără probleme de comunicare. Puteţi avea parte de o mică surpriză din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 16 februarie 2017, Rac:

Ziua de 16/02/2017 începe cu un proiect important ce vă este oferit de şefi; trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare deoarece veţi colabora cu parteneri/e dificili/e, care nu sunt la fel de ordonaţi/te ca voi când vine vorba de sarcinile profesionale.


Horoscop 16 februarie 2017, Leu:

În prima parte a zilei de joi vă dedicaţi timpul vieţii profesionale; aveţi câteva sarcini importante şi trebuie să vă ocupaţi de ele cât mai repede cu putinţă. Spre seară, sunteţi destul de liniştiţi/te; sunteţi mai inclinaţi/te către romantism decât de obicei în această perioadă.


Horoscop 16 februarie 2017, Fecioară:

Astrele vă scot astăzi în cale o persoană destul de importantă, care vă va ajuta foarte mult în viitorul apropiat, nu doar în ceea ce priveşte viaţa profesională, ci şi în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Ţineţi cât mai aproape acest om deoarece vă poate schimba radical viitorul!


Horoscop 16 februarie 2017, Balanţă:

Sunteţi foarte dedicaţi/te unui proiect profesional care vă ocupă mai tot timpul, motiv pentru care este posibil să neglijaţi anumite sarcini profesionale. Şefii nu sunt tocmai mulţumiţi şi vă pot convoca la o întâlnire. Mare atenţie la modul în care comunicaţi cu ei!


Horoscop 16 februarie 2017, Scorpion:

Astăzi aveţi ocazia să finalizaţi un proiect important şi să vă bucuraţi de rezultatele muncii voastre. Primiţi un bonus substanţial pe care îl folosiţi pentru a vă face un cadou special; poate fi vorba despre o scurtă vacanţă sau chiar o investiţie serioasă în locuinţă.


Horoscop 16 februarie 2017, Săgetător:

Profitaţi de ziua de 16-02-2017 pentru a vă pune câteva lucruri în plan; aveţi multă imaginaţie şi daţi dovadă de profesionalism în întâlnirile pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri. Seara va fi una mai liniştită, petrecută în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 16 februarie 2017, Capricorn:

Şefii au încredere în voi, aşa că vă dau pe mână un proiect destul de important. Aveţi multă răbdare şi vă lăsaţi imaginaţia să zboare, iar acest lucru se va dovedi a fi foarte productiv. Reuşiţi să faceţi cele mai bune planuri pentru rezultate peste aşteptări.


Horoscop 16 februarie 2017, Vărsător:

Aveţi foarte multe pe cap şi prea puţin timp de a vă ocupa de toate; în plus, sunteţi şi foarte obosiţi/te. Trebuie să vă puneţi în ordine ideile astfel încât să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Aveţi răbdare, soarele va răsări şi pe strada voastră.


Horoscop 16 februarie 2017, Peşti:

La locul de muncă lucrurile se întâmplă cu viteza luminii şi voi trebuie să fiţi mai tot timpul în gardă, motiv pentru care este posibil să vă neglijaţi viaţa sentimentală. Partenerul/a de cuplu se va simţi neglijat/ă şi vă va face reproşuri pentru această situaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS