Horoscop Urania zilnic: luni, 13 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 13 februarie 2017


Horoscop 13 februarie 2017, Berbec:

Este momentul să încheiaţi socotelile cu o persoană şi să îi spuneţi bun venit alteia. Nu aveţi decât de câştigat. Vă trebuie doar puţin curaj ca să faceţi pasul. Nu vă vedeţi capul de treabă şi vă sperie perspectiva unei noi lucrări. Evitaţi cheltuielile care vă depăşesc bugetul!


Horoscop 13 februarie 2017, Taur:

Pregătiţi-vă pentru prezentarea importantă pe care trebuie să o faceţi azi în faţa unui grup de oameni importanţi! Conturaţi-vă discursul şi alegeţi-vă ţinuta potrivită! Sunteţi într-o formă intelectuală de zile mari şi este bine să profitaţi de influenţa astrelor. Sunteţi tandri/e şi atenţi/te cu partenerul/a de cuplu şi vreţi să îi/le satisfaceţi toate plăcerile.


Horoscop 13 februarie 2017, Gemeni:

Dorinţa de a vă impune profesional este exacerbată, motiv pentru care veţi uita că aveţi prieteni, veţi uita şi de familie. Partenerul/a de cuplu resimte lipsa de comunicare şi de tandreţe şi afişează o atitudine ostilă. Ar fi bine să vă daţi seama rapid unde greşiţi şi să îndreptaţi lucrurile până nu este prea târziu.


Horoscop 13 februarie 2017, Rac:

Nu reuşiţi să vă hotărâţi ce v-aţi dori mai mult: o relaţie serioasă sau libertate? Aflaţi că puteţi fi liberi/e şi atunci când sunteţi într-o relaţie serioasă. Mai bine v-aţi îngriji azi de acte şi de portofel, căci riscaţi să le pierdeţi. Sunteţi cu capul în nori şi nici cei din jur nu prea înţeleg ce se întâmplă cu voi.


Horoscop 13 februarie 2017, Leu:

Gelozia vă macină în această primă zi din săptămână şi vă luaţi un aer de detectiv/e, în speranţa că veţi descoperi faptele pe care le căutaţi. Le întoarceţi spatele unor oameni care au neşansa de a nu vă fi folositori. Sunt favorizate activităţile comerciale sau tranzacţiile de pe urma cărora veţi scoate un profit frumos.


Horoscop 13 februarie 2017, Fecioară:

Azi veţi face o bucurie cuiva drag. Sau veţi aduce zâmbetul pe chipul unor oameni. Sunteţi fericiţi/te şi vreţi să împărtăşiţi bucuria voastră cu ceilalţi. Profitaţi de această zi de luni şi sunaţi o rudă în vârstă sau o prietenă cu care nu aţi mai vorbit de multă vreme! Aveţi un farmec aparte şi veţi câştiga capital de imagine fără să faceţi mare lucru.


Horoscop 13 februarie 2017, Balanţă:

Fiţi ceva mai organizaţi/te şi la serviciu şi daţi frâu liber creativităţii! Aveţi în cap planuri cu privire la o investiţie serioasă şi nu trebuie decât să le daţi startul. Roiesc admiratorii în jurul vostru şi vouă vă este din ce în ce mai greu să vă hotărâţi. Analizaţi bine înainte de a lua o decizie şi evitaţi să cedaţi presiunilor!


Horoscop 13 februarie 2017, Scorpion:

Sunteţi îndrăgostiţi/te şi aveţi fluturi în stomac. Vă gândiţi numai la el/ea şi vă lăsaţi destul de mult duşi/se de val. O prietenă încearcă să vă aducă puţin cu picioarele pe pământ. O veţi refuza cu graţie pentru că vă place mult starea în care vă aflaţi. Sunt posibile mici probleme de sănătate, dar le veţi depăşi cu lejeritate.


Horoscop 13 februarie 2017, Săgetător:

Deşi nu vă stă în caracter, azi sunteţi foarte introvertiţi/te şi nu vreţi să ascultaţi de sfaturile nimănui. Preferaţi să vă rezolvaţi singuri/e toate problemele după cum vă taie pe voi/uă capul. Este bine totuşi să nu vă asumaţi niciun risc, de aceea cel mai bine ar fi să lăsaţi maşina nepornită pentru a nu risca nimic. Vă reveniţi la normalul vostru abia pe seară.


Horoscop 13 februarie 2017, Capricorn:

Sunteţi visători/are, melancolici/e şi nu vă mai înţelegeţi aproape deloc cu acei/le colegi/e care vă hărţuiesc. Simţiţi azi nevoia să petreceţi mai mult timp singuri/e. Însă în cazul vostru sunt mai obişnuiţi/te cei/le din jur cu această atitudine şi nu trebuie să oferiţi niciun fel de explicaţii nimănui.


Horoscop 13 februarie 2017, Vărsător:

S-ar putea să treceţi prin nişte emoţii intense şi să aveţi nevoie de un/o confident/ă de încredere. Căutaţi pe cineva care ştie să vă asculte şi vă îndreaptă în direcţii optimiste! Veţi descoperi că împreună cu alţii sunteţi de-a dreptul invincibili/e. Lunea aceasta este o zi favorabilă investiţiilor pentru casă, aşa că ieşiţi la cumpărături!


Horoscop 13 februarie 2017, Peşti:

Sunteţi foarte bine dispuşi/se şi în mare parte această stare se datorează faptului că relaţiile cu cei din jur sunt foarte armonioase. Nu mai este loc de frustrări şi totul merge foarte bine. La locul de muncă vă sporesc de azi atribuţiile, iar acest lucru vă ambiţionează mai mult, pentru că, în sfârşit, cineva trebuia să observe determinarea voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS