Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 14 februarie 2017


Horoscop 14 februarie 2017, Berbec:

Ziua de marţi vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; sunteţi cu foarte multe pe cap, aşa că încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de tot până la sfârşitul programului. Seara vă aduce o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 14 februarie 2017, Taur:

Vă confruntaţi cu câteva probleme delicate la locul de muncă însă, din fericire, daţi dovadă de diplomaţie şi multă răbdare şi chiar reuşiţi să le rezolvaţi într-un timp record. Spre seară, este posibil să primiţi o ofertă de colaborare destul de interesantă, ce vă va aduce schimbări masive nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 14 februarie 2017, Gemeni:

La locul de muncă lucrurile decurg conform planului, motiv pentru care începeţi să vă relaxaţi. După orele prânzului este posibil să primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane foarte dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Seara va fi una specială.


Horoscop 14 februarie 2017, Rac:

După o perioadă destul de aglomerată şi agitată, simţiţi că aveţi nevoie de o scurtă pauză sau şi mai bine, o schimbare care să readucă liniştea şi pacea în calea voastră. În aceste momente primiţi toată susţinerea din partea partenerului/ei de cuplu şi a oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 14 februarie 2017, Leu:

Ziua de 14 februarie este o zi de care vă veţi aminti întreaga voastră viaţa; este posibil să primiţi o veste frumoasă ce vă va schimba radical viitorul. Lucrurile se întâmplă destul de repede pentru voi, motiv pentru care trebuie să vă adaptaţi cât mai repede astfel încât să ţineţi pasul cu aceste schimbări.


Horoscop 14 februarie 2017, Fecioară:

La locul de muncă apare un proiect interesant, iar partenerii de afaceri şi superiorii sugerează ca voi să vă ocupaţi de el. Pare o oportunitate frumoasă, însă trebuie să fiţi foarte atenţi/te la compromisurile pe care trebuie să le faceţi. De asemenea, discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală!


Horoscop 14 februarie 2017, Balanţă:

Ziua de marţi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; este posibil să primiţi o sumă frumoasă de bani de pe urma unui împrumut mai vechi. Decideţi să vă încercaţi norocul şi să faceţi o investiţie serioasă într-un proiect important, cu şanse mari de reuşită. Partenerul/a de cuplu vă susţine pe acest nou drum.


Horoscop 14 februarie 2017, Scorpion:

Această săptămână este una foarte aglomerată pentru voi; profitaţi de ziua de astăzi pentru a face puţină ordine în planuri şi sarcini astfel încât să aveţi totul bine împărţit şi să nu vă aglomeraţi prea tare. Spre seară, o persoană foarte dragă vă poate face o vizită neaşteptată pentru a vă da o veste frumoasă.


Horoscop 14 februarie 2017, Săgetător:

Simţiţi că lucrurile nu evoluează aşa cum vreţi; mai mult decât atât, drumul pe care l-aţi ales să mergeţi pare să fie pavat cu mai multe obstacole decât rezultate favorabile pentru voi. De aceea, este posibil ca astăzi să luaţi o decizie radicală şi să renunţaţi la anumite proiecte. Din fericire, partenerii de afaceri vă înţeleg decizia şi vă susţin.


Horoscop 14 februarie 2017, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; aţi intrat într-un proiect care vă ocupă nu doar zilele, ci şi nopţile. Sunteţi foarte ocupaţi/te şi simţiţi că nu mai aveţi timp de nimic altceva. Aveţi răbdare, este doar o etapă mai dificilă. În scurt timp, vă veţi mai elibera şi veţi putea observa rezultatele muncii voastre.


Horoscop 14 februarie 2017, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una frumoasă pentru voi; la locul de muncă totul decurge conform planului. Aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare, trebuie doar să aşteptaţi momentul potrivit. Spre seară, trebuie să mergeţi la cumpărături deoarece vreţi să organizaţi o petrecere pentru un om la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 14 februarie 2017, Peşti:

La locul de muncă lucrurile nu decurg conform planurilor voastre; chiar şi aşa, daţi dovadă de multă răbdare şi diplomaţie. Încercaţi să aduceţi proiectele vechi pe linia de plutire, motiv pentru care partenerii de afaceri şi superiorii vă apreciază şi chiar vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul/a de cuplu vă poate da o veste foarte frumoasă în curând.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS