Horoscop Urania săptămânal: 13-19 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 13-19 februarie 2017


Horoscop 13-19 februarie 2017, Berbec:

În zilele de 16 și 17 februarie, Luna se mişcă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general. Aşteptaţi-vă ca în acele zile să aibă loc evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să vă facă să vă reevaluaţi limita forțelor! Cel mai probabil, veţi afla că sunteţi mai puternici/e decât credeţi și că nu cedaţi atât de ușor în fața obstacolelor. Nu puneţi totul la suflet atunci.


Horoscop 13-19 februarie 2017, Taur:

În intervalul 13-15 februarie, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general. Cei/le născuți/te în semnul Taurului care au probleme cu coloana vertebrală ori cu sistemul excretor pot avea parte de unele suferinţe în zilele care urmează, dar dacă au mai multă grijă de sănătatea lor, nicio provocare nu va fi prea greu de făcut față. Menținerea unei stări de echilibru la nivel emoțional poate ajuta.


Horoscop 13-19 februarie 2017, Gemeni:

În zilele de 16 şi 17 februarie, Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul vostru general, semn că a doua jumătate a săptămânii ar trebui să vă surprindă ceva mai preocupaţi/te de starea voastră fizică și de ordin mental. Ocoliţi situațiile care vă pot bulversa emoțional sau care vă solicită prea mult din punct de vedere fizic! Dacă observaţi că vă implicaţi prea mult sufletește, încercaţi să vă detaşaţi cât mai repede!


Horoscop 13-19 februarie 2017, Rac:

În zilele de 18 şi 19 februarie, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că ar trebui să evitaţi alimentele grase și picante în acest sfârșit de săptămână. În caz contrar, vă puteți confrunta cu afecţiuni ale ficatului, ceea ce vă poate pune în situația de a renunța la unele angajamente sociale. Mesele ușoare și odihna activă vă sunt recomandate în acest weekend.


Horoscop 13-19 februarie 2017, Leu:

Reţineţi că Pluto nu pare să se clintească prea repede din casa sănătății voastre fizice, semn cum că vă puteți trezi oricând cu dureri de spate, dinți sau alergii alimentare. Poate aţi mai avut de suferit din cauza lor în trecut și nu le-aţi tratat așa cum trebuie. Faceţi primele demersuri în acest sens!


Horoscop 13-19 februarie 2017, Fecioară:

În ziua de 14 vă puteți simți revigoraţi/te și gata să vă reechilibraţi pe acest plan (al sănătăţii). Dacă nu vă aflaţi într-o formă fizică bună, nu vă aşteptaţi să aveţi parte de o vindecare supranaturală, dar pot avea loc totuși progrese vizibile. Se prea poate să vă regăsiţi forța de a trece peste dificultăţi. Acest lucru s-ar putea datora într-o măsură destul de mare și stării de optimism.


Horoscop 13-19 februarie 2017, Balanţă:

În intervalul 13-15 februarie, Luna tranzitează casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că nivelul vostru de energie poate fluctua destul de mult săptămâna aceasta. Organizaţi-vă programul în așa fel încât activitățile să vă fie distribuite în mod egal pe tot parcursul zilelor! Este în folosul vostru să procedaţi așa.


Horoscop 13-19 februarie 2017, Scorpion:

În intervalul 13-15 februarie, Luna se mişcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, riscând să atenteze la echilibrul vostru interior. Poate că unele evenimente nu prea plăcute din viața voastră sentimentală își aduc și ele contribuţia la neliniştea voastră sufletească, dar luaţi aminte că depinde doar de voi să găsiţi în voi înşivă un reper stabil. Nu vă puneţi prea multe speranțe în ceilalți.


Horoscop 13-19 februarie 2017, Săgetător:

În zilele de 16 şi 17 februarie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care vă puteți simți puţin descurajaţi/te sau neajutoraţi/te, semn cum că vă gândiţi prea mult la lipsuri, frustrări și dezamăgiri. Gândiţi-vă cum aţi putea reveni la starea veselă care vă definește și la optimismul care vă caracterizează! Poate nu este ușor, dar nu este nici imposibil.


Horoscop 13-19 februarie 2017, Capricorn:

În zilele de 18 şi 19 februarie, Luna se mişcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care dacă simţiţi că ceva vă ține pe loc sau chiar vă trage înapoi, ar putea fi vorba de faptul că nu reuşiţi să renunţaţi la unele preconcepții. Cu cât vă daţi seama mai repede de acest lucru, cu atât veţi reuși să luaţi măsuri mai eficiente care să vă împingă acolo unde ar trebui să fiţi de fapt.


Horoscop 13-19 februarie 2017, Vărsător:

Din câte se pare, sănătatea nu se numără printre acele sectoare care necesită o bună bucată din energia și timpul vostru. Chiar şi aşa, reţineţi că Pluto este chiriaș de cursă lungă acolo și că vă pot cuprinde când vă așteptați mai puțin gândurile negre. Înconjuraţi-vă de oameni optimişti și frecventaţi mediile cu energie ridicată pentru a evita să absorbiţi vibrațiile scăzute ale celorlalți!


Horoscop 13-19 februarie 2017, Peşti:

În zilele de 14 şi 16 februarie se vede o ameliorare a situației voastre financiare care pare să aibă o influență pozitivă și asupra stării voastre de spirit. Este adevărat că banii nu aduc fericirea, lucru pe care îl ştiţi și voi destul de bine, dar de data aceasta se pare totuși că vă conferă un suflu de aer proaspăt și vă dau puterea să trageţi tare în continuare. Aveţi grijă totuși să nu vă epuizaţi prea mult pe parcurs!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS