Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 11 februarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 11 februarie 2017


Horoscop 11 februarie 2017, Berbec:

Puterea voastră de convingere nu are limite astăzi şi este bine să profitaţi de ea la maxim pentru a obţine tot ceea ce vă doriţi. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere puteţi bate palma fără să vă gândiţi prea mult. Veţi întâlni în această zi şi o persoană cu care veţi rezona sufleteşte şi care poate naşte o adevărată pasiune.


Horoscop 11 februarie 2017, Taur:

Vă încântă perspectiva unei schimbări de orice fel, inclusiv de ordin sentimental. Nu staţi pe gânduri şi acţionaţi în consecinţă! Încercaţi să nu cheltuiţi deloc azi, pentru că bugetul şi aşa nu este prea generos şi riscaţi să vă treziţi cu sacul gol! Seara, este rost de relaxare între prieteni apropiaţi.


Horoscop 11 februarie 2017, Gemeni:

Aveţi parte de cel puţin o veste bună care vă creşte puţin nivelul de adrenalină. Se conturează o zi excelentă, în care sunt pe cale să se rezolve şi unele probleme financiare care vă dăduseră puţin peste cap. Prietenii vă fac o surpriză pe seară şi fie vă iau de acasă şi vă duc la o petrecere, fie se autoinvită la voi şi petreceţi până noaptea târziu.


Horoscop 11 februarie 2017, Rac:

Vă intră nişte bani, poate fi o datorie care vi se restituie şi decideţi să cumpăraţi ceva pentru casă, un obiect util, care să vă uşureze munca. Seara, ieşiţi la un eveniment care pare să fie o rampă de lansare pentru voi. Cunoaşteţi oameni interesanţi, care v-ar putea sprijini ascensiunea socială de azi înainte.


Horoscop 11 februarie 2017, Leu:

Ziua este cât se poate de palpitantă. Vă urcaţi la volan şi plecaţi unde vedeţi cu ochii. Vă opriţi într-un loc care vi se pare interesant, iar acolo veţi avea ocazia să cunoaşteţi oameni cât se poate de speciali. Ba chiar, este posibil ca în acest weekend să se lege o poveste de dragoste foarte frumoasă. Seara se încheie şi ea tot cu emoţii.


Horoscop 11 februarie 2017, Fecioară:

Vă certaţi cu o femeie din anturaj, deşi aveţi cele mai bune intenţii. Nu vă puteţi face înţeleşi/se, iar sentimentele voastre sunt interpretate greşit de către cei/le cu care colaboraţi. Nu mai puneţi atâta preţ pe ce spune lumea. Spre seară, luaţi o pauză de la tot ce faceţi şi limpeziţi-vă mintea, poate cu o plimbare în aer liber!


Horoscop 11 februarie 2017, Balanţă:

O discuţie între patru ochi cu persoana iubită vă va ajuta să lămuriţi unele aspecte mai tensionate din ultima perioadă. Încercaţi să vă faceţi remarcaţi/te prin munca voastră, nu prin fel şi fel de strategii! Vă eliberaţi de multe obligaţii care nu vă aduceau nicio satisfacţie şi faceţi astfel să dispară starea de nelinişte din ultimele zile.


Horoscop 11 februarie 2017, Scorpion:

După săptămânile în care doar aţi muncit şi nu aţi apucat să vă bucuraţi de nicio clipă liberă, a venit, în sfârşit, vremea să culegeţi laurii victoriei. Sunteţi în centrul atenţiei astăzi şi vă bucuraţi de aprecierea celor din jur. V-aţi făcut o rezervare şi plecaţi după orele prânzului undeva, ca să vă mai şi relaxaţi.


Horoscop 11 februarie 2017, Săgetător:

Sunteţi destul de obosiţi/te şi de stresaţi/te şi nimic nu vă convine. De aceea, ieşiţi la cumpărături, fie ele şi doar virtuale. Din păcate, nu sunteţi deloc atenţi/te la resursele pe care le deţineţi şi risipiţi bani fără să vă gândiţi o clipă. Dacă inima este liberă, se poate să vă îndrăgostiţi astăzi până peste cap.


Horoscop 11 februarie 2017, Capricorn:

Circulă nişte bârfe legate de persoana iubită. Încercaţi să priviţi lucrurile obiectiv şi chiar să discutaţi despre cele auzite! Este o zi favorabilă comunicării, deci cel mai probabil veţi ajunge la un numitor comun. Semnaţi un contract care vă va aduce o sumă consistentă.


Horoscop 11 februarie 2017, Vărsător:

Aveţi parte de o zi plină de acţiune, în care nu aveţi timp de niciun moment de repaus. La serviciu vi s-au aglomerat sarcinile, astfel că a trebuit să vă luaţi de lucru şi acasă, în weekend. În plus, sarcinile casnice vă copleşesc. Prezenţa cuiva o să vă bucure şi poate ieşiţi împreună la plimbare sau la un film.


Horoscop 11 februarie 2017, Peşti:

Nu sunteţi într-o dispoziţie prea bună şi aveţi tendinţa de a vă răzbuna pe cei din jur. Alegeţi cu grijă cuvintele pe care le folosiţi, pentru că mâine s-ar putea să vă pară rău pentru ceea ce aţi spus azi! Chiar dacă situaţia financiară nu vă satisface pe deplin, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Banii vor apărea la momentul oportun.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS