Horoscop Urania zilnic: vineri, 13 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 13 ianuarie 2017


Horoscop 13 ianuarie 2017, Berbec:

Indiferent de cât de mult vă împotriviţi sau de cât de mult încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, lucrurile nu vor ieşi aşa cum vă doriţi voi. Cel mai bine este să nu mai luptaţi cu morile de vânt, ci din contră. Lăsaţi-vă purtaţi de val şi vedeţi ce se întâmplă!


Horoscop 13 ianuarie 2017, Taur:

Vineri este ziua schimbărilor pentru voi; câţiva factori declanşatori vă conving că este timpul să faceţi câteva modificări semnificative în viaţa profesională. S-ar putea să vă îndreptaţi atenţia asupra unui proiect pe care l-aţi neglijat şi pe care vreţi să îl aduceţi în prim plan şi să vedeţi ce puteţi face pentru a îl creşte.


Horoscop 13 ianuarie 2017, Gemeni:

Lucrurile care se întâmplă în jurul vostru vă conving că este timpul să luaţi o pauză, să analizaţi cu mare atenţie situaţia şi să vă faceţi ordine în gânduri. Aveţi răbdare şi, în acelaşi timp, încercaţi să fiţi mai atenţi cu oamenii din jurul vostru! Pe plan personal, primiţi susţinere din partea celor dragi.


Horoscop 13 ianuarie 2017, Rac:

Vineri sunteţi cu zâmbetul pe buze, relaxaţi şi chiar reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale. Un/o coleg/ă de echipă vă poate cere ajutorul într-o problemă mai delicată, aşa că faceţi tot posibilul să îl/o scoateţi din această situaţie dificilă.


Horoscop 13 ianuarie 2017, Leu:

Vreţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, aşa că faceţi tot posibilul să analizaţi cu mare atenţie situaţia şi să luaţi cele mai bune decizii în ceea ce priveşte viitorul vostru. O discuţie cu o persoană mai în vârstă vă poate ajuta să aveţi mai multă încredere în voi şi să vă urmaţi visurile indiferent de cât de ciudate ar părea acestea.


Horoscop 13 ianuarie 2017, Fecioară:

Astăzi relaţia cu o persoană apropiată poate fi puternic zdruncinată şi singura persoană care iese din această situaţie cu răni adânci sunteţi chiar voi. Încercaţi să învăţaţi din această greşeală şi, cel mai important, promiteţi să fiţi mult mai atenţi la alegerile pe care le veţi face de acum înainte în ceea ce priveşte oamenii pe care îi acceptaţi în viaţa voastră!


Horoscop 13 ianuarie 2017, Balanţă:

Ziua de 13-01-2017 vă găseşte într-o stare visătoare; sunteţi în al nouălea cer şi vă bucuraţi că relaţia cu partenerul/a de cuplu este, în sfârşit, pe drumul cel bun. În cazul în care sunteţi singuri, acesta este un moment foarte bun pentru a întâlni o nouă persoană.


Horoscop 13 ianuarie 2017, Scorpion:

Lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi pe plan profesional, motiv pentru care sunteţi foarte nervoşi; nici în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri şi colegii de echipă nu reuşiţi să vă păstraţi calmul, motiv pentru care puteţi provoca probleme dificile, pe care cu greu le veţi mai găsi rezolvare. Învăţaţi să faceţi compromisuri înainte de a fi prea târziu!


Horoscop 13 ianuarie 2017, Săgetător:

Lucrurile nu se întâmplă de pe o zi pe alta şi aveţi nevoie de timp pentru a vedea rezultate în schimbările făcute recent. Important este să aveţi răbdare şi încredere în voi şi planurile voastre. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să fie pe drumul cel bun în această perioadă.


Horoscop 13 ianuarie 2017, Capricorn:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale; apare o mică problemă care vă sperie şi nu ştiţi cum să o rezolvaţi. Din fericire, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi cereţi ajutorul unui/ei coleg/e de încredere; împreună găsiţi soluţii eficiente pentru această situaţie.


Horoscop 13 ianuarie 2017, Vărsător:

Cheltuielile din ultima perioadă fac o gaură destul de mare în buget şi vă va fi tot mai greu să o acoperiţi o dată cu trecerea timpului. Încercaţi să fiţi mai chibzuiţi şi să vă cumpăraţi doar lucrurile de care aveţi nevoie! De asemenea, aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a merge prin magazine; reducerile sunt în toi şi cu siguranţă veţi cheltui mai mult decât trebuie.


Horoscop 13 ianuarie 2017, Peşti:

Pe nepusă masă luaţi o decizie foarte importantă care vă poate aduce schimbările de care aveţi nevoie pe plan profesional; sunteţi uşor speriaţi, însă aveţi mare încredere în intuiţia voastră şi ştiţi că aceasta este cea mai bună alegere. De asemenea, partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS